Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Tonnikalalasagne

1 h 10 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 40 min

Tonnikalalasagne on helppo ja maukas vaihtoehto lihaisalle klassikolle. Tonnikalakastikkeesta ja mozzarellan mehevöittämästä juustokastikkeesta syntyy vastustamaton uuniruoka, joka maistuu niin arkena kuin viikonloppunakin!

2.12.2007
Reseptin ainekset
4 annosta
9 kpl
lasagnelevyjä
Tonnikalakastike
1 kpl
sipulia
4 kpl
valkosipulinkynttä
2 rkl
ruokaöljyä
800 g
tomaattimurskaa
300 g
tonnikalaa vedessä
2 dl
kivettömiä oliiveja (viipaleina)
1 tl
yrttisuolaa
1 rkl
oreganoa
2 tl
timjamia
Juustokastike
2 dl
ruokakermaa
100 g
mozzarellajuustoa (raasteena)
3/4 tl
suolaa
1/2 tl
mustapippuria
Päälle
50 g
mozzarellajuustoa (raasteena)

Tonnikalalasagne – ohje:

  1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Hienonna sipulit ja valkosipulinkynnet. Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota sipulisilppu pehmeäksi.
  2. Lisää kattilaan tomaattimurska, tonnikala, oliivirenkaat ja mausteet. Sekoita ja kuumenna kiehuvaksi. Anna hautua ilman kantta noin 10 minuuttia.
  3. Kaada ruokakerma pieneen kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää juustoraaste ja sekoita, kunnes kastike on tasaista. Lisää mausteet.
  4. Kokoa tonnikalalasagne suorakaiteen muotoiseen uunivuokaan. Levitä tonnikalakastiketta vuoan pohjalle ja lisää kolme lasagnelevyä. Tee kaksi samanlaista kerrosta ja levitä viimeisen kerroksen päälle juustokastike. Ripottele pinnalle juustoraastetta.
  5. Nosta lasagnevuoka uuniin ja kypsennä noin 30 minuuttia.
  6. Anna tonnikalalasagnen vetäytyä foliolla peitettynä 10 minuuttia ennen tarjoilua. Tarjoa tonnikalalasagnen kanssa raikasta salaattia.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt