Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Tonnikalakastike pastalle

30 min

Tonnikalakastike pelastaa arjen! Nopea kastike syntyy helposti ja maistuu koko perheelle. Tarjoa kastike pastan kanssa!

17.5.2010
Reseptin ainekset
4 annosta
Tonnikalakastike
1
sipuli
1
valkosipulinkynsi
400 g
parsakaalia
1
porkkana
200 g
tonnikalaa öljyssä (chili)
4 dl
vettä
200 g
tuorejuustoa
300 g
makaronia

Tonnikalakastike – ohje:

  1. Kuori ja hienonna sipulit. Leikkaa huuhdotusta parsakaalista kukinnot irti. Kuori porkkana, ja leikkaa lanteiksi.
  2. Valuta kattilaan tonnikalatölkistä öljyä, ja kuullota sipuleita siinä hetki. Pyöräytä myös kasvikset öljyssä.
  3. Lisää vesi, kuumenna ja anna kiehua viitisen minuuttia.
  4. Kumoa joukkoon tonnikalat ja tuorejuusto, sekoita ja anna kiehahtaa. Tarkista tonnikalakastikkeesta kasvisten kypsyys.
  5. Tarjoa tonnikalakastike pakkauksen ohjeen mukaan keitetyn pastan ja salaatin kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt