


Tonnikalakastike pastalle
30 min
Tonnikalakastike pelastaa arjen! Nopea kastike syntyy helposti ja maistuu koko perheelle. Tarjoa kastike pastan kanssa!
Reseptin ainekset
4 annosta
Tonnikalakastike
1
sipuli
1
valkosipulinkynsi
400 g
parsakaalia
1
porkkana
200 g
tonnikalaa öljyssä (chili)
4 dl
vettä
200 g
tuorejuustoa
300 g
makaronia
Tonnikalakastike – ohje:
- Kuori ja hienonna sipulit. Leikkaa huuhdotusta parsakaalista kukinnot irti. Kuori porkkana, ja leikkaa lanteiksi.
- Valuta kattilaan tonnikalatölkistä öljyä, ja kuullota sipuleita siinä hetki. Pyöräytä myös kasvikset öljyssä.
- Lisää vesi, kuumenna ja anna kiehua viitisen minuuttia.
- Kumoa joukkoon tonnikalat ja tuorejuusto, sekoita ja anna kiehahtaa. Tarkista tonnikalakastikkeesta kasvisten kypsyys.
- Tarjoa tonnikalakastike pakkauksen ohjeen mukaan keitetyn pastan ja salaatin kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
