


Tonnikalacannellonit – täytä putkipastat tonnikala-ranskankermaseoksella, peitä juustokastikkeella ja sujauta uuniin!
1 h 10 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 1 h 0 min
Kokoa putkipastat astiaan hunajakennon muotoon tiiviisti ja täytä kastikkeella. Valitse kypsennysastiaksi korkeareunainen uunivuoka tai jatka vuoan korkeutta leivinpaperista taitetulla kaulurilla.
Reseptin ainekset
6–8 annosta
Tonnikalakastike
4 prk
tonnikalapaloja öljyssä (MSC-sertifioitua)
1 rku
ruohosipulia
½ rku
tilliä
300 g
ranskankermaa
5 dl
paseerattua tomaattia
1 dl
kapriksia
2 rkl
sitruunanmehua
1 tl
suolaa
½ tl
mustapippuria
Juustokastike
5 dl
kuumaa vettä
1 rkl
kasvisfondia
1 pkt (250 g)
sulatejuustoa (esim. Koskenlaskija )
Lisäksi
1½–2 pkt (à 250 g)
cannellonia (esim. Myllyn Paras )
2 dl
juustoraastetta
Tonnikalacannellonit – ohje:
- Tee tonnikalakastike. Valuta tonnikaloista öljy ja hienonna kalan rakenne haarukalla kulhossa. Hienonna yrtit. Sekoita kaikki kastikkeen aineet kulhossa.
- Tee juustokastike. Kuumenna vesi kattilassa ja sekoita kasvisfondi joukkoon. Paloittele ja lisää sulatejuusto. Keitä sekoittaen, kunnes juusto on sulanut. Kastikkeen kuuluu olla ohutta ja juoksevaa.
- Laita noin kolmasosa tonnikalakastikkeesta vuokaan ja lado cannellonit tiiviisti vieri viereen pystyyn kastikkeeseen. Lusikoi loput kastikkeesta kertakäyttöiseen pursotinpussiin tai vahvaan pakastuspussiin. Leikkaa pussin pää tai kulma auki ja täytä cannellonit pursottamalla.
- Kaada juustokastike cannellonien päälle ja ripottele juustoraaste pinnalle. Kypsennä 175 asteessa noin 45 minuuttia. Nosta vuoka uunista ja peitä foliolla. Sammuta uuni ja laita vuoka takaisin uuniin noin 15 minuutiksi tekeytymään ennen tarjoilua.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat