Kaikkien suosikki
Tonnikala-pastasalaatti on ihan parasta! Kruunaa vartissa valmis salaatti kermaviilikastikkeella
Munaton
Sokeriton
15 min
Tonnikala-pastasalaatti on kevyt, helppo ja nopea – ja sopii arkeen! Sitruunainen kermaviilikastike ja rapeat kasvikset toimivat mutkattomasti tonnikalan kaverina.
Reseptin ainekset
4 annosta
250 g
täysjyväpastaa (esim. fusilli)
2 tlk (à 200/150 g)
tonnikalaa öljyssä
1
punasipuli
1
punainen paprika
250 g
kirsikkatomaatteja
80 g
babypinaattia
Kastike
200 g
kermaviiliä
1
valkosipulinkynsi
1 rkl
sitruunamehua
1 tl
basilikaa
1 tl
oreganoa
½ tl
suolaa
½ tl
mustapippuria
Tonnikala-pastasalaatti – ohje:
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä. Valuta keitetty pasta.
- Valuta tonnikala.
- Kuori ja suikaloi sipuli. Poista paprikasta kanta ja siemenet. Kuutio paprika. Puolita kirsikkatomaatit.
- Valmista kastike. Kuori ja raasta valkosipulinkynsi. Yhdistä kaikki kastikkeen ainekset isossa kulhossa.
- Lisää kulhoon pasta, tonnikala, sipuli, kirsikkatomaatit, paprika ja pinaatti. Sekoita ja anna tonnikala-pastasalaatin maustua 15 minuuttia jääkaapissa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat