Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Tomaattinen makkarakastike

20 min
21.5.2006
Reseptin ainekset
4 annosta
400 g
lenkkimakkaraa
1 kpl
sipulia
1 rkl
ruokaöljyä
500 g
paseerattua tomaattia
1 kpl
lihaliemikuutiota
1/2 tl
pippurisekoitusta
1 tl
sokeria
1/2 rkl
oreganoa
2 dl
ruokakermaa

Tomaattinen makkarakastike – ohje:

  1. Kuutioi makkara. Hienonna sipuli. Kuumenna öljy pannulla. Lisää pannulle makkarapalat ja sipulisilppu. Ruskista kevyesti.
  2. Lisää pannulle paseerattu tomaatti ja tarvittaessa vähän vettä. Murenna joukkoon lihaliemikuutiot ja lisää mausteet. Anna kiehua muutama minuutti. Lisää ruokakerma. Kuumenna ja tarkista maku.
  3. Tarjoa tomaattinen makkarakastike kuorineen keitettyjen perunoiden ja raastesalaatin kanssa.

Vinkit!

  • Jos kastike vaatii mielestäsi suurustamista, käytä suurustejauhoja (esim. Maizena). Toimi pakkauksen ohjeen mukaan. Toinen vaihtoehto on suurustaa vehnäjauhoilla. Sekoita 1–2 rkl vehnäjauhoja kylmään vesitilkkaan. Lisää seos ohuena nauhana kiehuvaan kastikkeeseen samalla sekoittaen, kunnes kastike tuntuu sopivan sakealta.
  • Katso myös perinteisen nakkikastikkeen resepti, jolla valmistat maistuvan arkiruoan vartissa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeemme tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt