


Tomaatti-vuohenjuustopiirakka – mehevä vuohenjuustotäyte kohtaa makeat kirsikkatomaatit ja paahteiset pinjansiemenet
50 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 30 min
Maukkaassa piiraassa vuohenjuustoa on sekä täytteeseen sekoitettuna, että nokareina pinnalla. Makeat kirsikkatomaatit ovat oiva makupari juustolle basilikan ja pinjansiemenien kanssa. Testaa itse ja tykästy!
Reseptin ainekset
8–10 palaa
Pohja
400 g
piirakkataikinaa (pakaste)
1 rs (250 g)
kirsikkatomaatteja
¼ rku (½ dl)
tuoretta basilikaa (hienonnettuna)
1 rs (150 g)
vuohenmaitojuustoa (pehmeä, esim. Chavroux vuohenjuusto)
2 dl
kuohu- tai ruokakermaa
2
kananmunaa
½ tl
suolaa
¼ tl
mustapippuria
½ pkt
vuohenjuustoa (esim. Pirkka Parhaat vuohenmaitojuusto Sainte Maure)
½ dl
pinjansiemeniä
Tomaatti-vuohenjuustopiirakka – ohje:
- Sulata suolainen piirakkataikina pakkauksen ohjeen mukaan ja painele (Ø 24 cm) piirakkavuoan pohjalle.
- Huuhtele ja halkaise kirsikkatomaatit. Hienonna basilika.
- Sekoita kerma, kananmunat, pehmeä vuohenjuusto, suola ja mustapippuri kulhossa ja kaada piirakkapohjan päälle.
- Ripottele päälle basilika, kirsikkatomaatit, vuohenjuusto ja pinjansiemenet.
- Paista piirasta 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia tai kunnes piirakan täyte on hyytynyt.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat