Kotivinkki

Tomaatti-pekonipasta

0
0

Tomaatti-pekonipasta

Teksti Kotivinkki
Kuvat A-lehtien kuva-arkisto
Tulosta
Mainos

Ainekset

  • 400 gkierrepastaa
  • kasvislientä
  • 3 rkltomaattipyreetä
  • 1 tlsokeria
  • 1 dloliiveja
  • 6 kplaurinkokuivattuja tomaatteja
  • 100 gpekonia
  • ruukkurucolaa

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

1. Keitä pasta kasvisliemessä pakkauksen ohjeen mukaisesti. Keitinlientä saa jäädä pastan joukkoon.

2. Lisää pastan joukkoon tomaattipyree ja sokeri.

3. Hienonna oliivit ja aurinkokuivatut tomaatit. Sekoita ne pastan joukkoon.

4. Irrottele pekonisiivut toisistaan. Hienonna pekoni ja laita se kolminkertaisen talouspaperin päälle. Kypsennä pekonia mikroaaltouunissa, täydellä teholla pari minuuttia. Talouspaperi imee liian rasvan ja pekonista tulee rapeaa.

5. Sekoita pekonisiivut pastan joukkoon.

6. Hienonna rucola ja lisää se pastaan.

Vinkki!

Osta: kierrepastaa, tomaattipyreetä, oliiveja, aurinkokuivattuja tomaatteja, pekonia, rucolaa,

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä