Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Tomaatti-pekonipasta

16.5.2010
Reseptin ainekset
400 g
kierrepastaa
kasvislientä
3 rkl
tomaattipyreetä
1 tl
sokeria
1 dl
oliiveja
6 kpl
aurinkokuivattuja tomaatteja
100 g
pekonia
ruukku
rucolaa

1. Keitä pasta kasvisliemessä pakkauksen ohjeen mukaisesti. Keitinlientä saa jäädä pastan joukkoon.

2. Lisää pastan joukkoon tomaattipyree ja sokeri.

3. Hienonna oliivit ja aurinkokuivatut tomaatit. Sekoita ne pastan joukkoon.

4. Irrottele pekonisiivut toisistaan. Hienonna pekoni ja laita se kolminkertaisen talouspaperin päälle. Kypsennä pekonia mikroaaltouunissa, täydellä teholla pari minuuttia. Talouspaperi imee liian rasvan ja pekonista tulee rapeaa.

5. Sekoita pekonisiivut pastan joukkoon.

6. Hienonna rucola ja lisää se pastaan.

Osta: kierrepastaa, tomaattipyreetä, oliiveja, aurinkokuivattuja tomaatteja, pekonia, rucolaa,

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeemme tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt