Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Tomaatti-mozzarellapiirakat

1 h 30 min
{
Aktiivinen 40 min
Passiivinen 50 min
8.9.2005
Reseptin ainekset
20 kpl
3 dl
vettä
15 g
hiivaa
3/4 tl
suolaa
1 rkl
yrttimaustesekoitusta (suolaton)
1/2 dl
ruokaöljyä
1 dl
kaurahiutaleita
6 1/2 dl
vehnäjauhoja
Täyte
8 kpl
tomaattia
300 g
mozzarellajuustoa
150 g
aurinkokuivattua tomaattia
1/2 tl
mustapippuria
1/2 tl
suolaa
Pinnalle
1/2 dl
tuoretta oreganoa
1 dl
tuoretta basilikaa
150 g
juustoa (raasteena)

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää suola ja yrttiseos sekä öljy. Alusta taikinaan hiutaleet ja jauhot. Anna taikinan kohota lämpimässä paikassa.

Jaa taikina 20 palaan. Pyörittele palat palloiksi. Kauli jauhoisella työpöydällä soikeiksi piirakkapohjiksi ja nosta pellille leivinpaperin päälle. Anna kohota sen aikaa, kun valmistelet täyteaineet.

Leikkaa tomaatit sekä mozzarella viipaleiksi ja silppua aurinkokuivatut tomaatit.

Levitä jokaiselle piiraspohjalle 2–3 tomaattiviipaletta ja mausta ne mustapippurilla ja suolalla.

Levitä tomaattien päälle viipale mozzarellaa ja ripottele sille silputtuja aurinkokuivattuja tomaatteja, tuoreita silputtuja yrttejä ja juustoraastetta.

Paista piirakoita 250 asteen lämmössä uunin keskiritilätasolla 15–20 minuuttia.

Ripottele tomaatti-mozzarellapiirakoiden pinnalle ennen tarjoilua tuoretta basilikaa.

•Voit korvata pohjataikinan kaurahiutaleet myös kauraleseillä. Käytä niitä 1/2 dl. Jos haluat ruokaisampia piirakoita, ripottele piiraspohjille ennen tomaattiviipaleiden lisäystä kinkkusuikaleita.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt