Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Thaimaalainen kana-kookoskeitto

25 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 5 min

Thaimaalainen kana-kookoskeitto valmistuu nopeasti kypsästä broilerista. Kookos miedontaa tulisen tom kha gai -keiton suomalaiseen suuhun sopivaksi.

6.10.2014
Reseptin ainekset
4 annosta
Thaimaalainen kana-kookoskeitto
8 dl
kanalientä
400 g
kookosmaitoa
1 tl
galangajuurta (raastettuna)
1
sitruunaruoho
4
kaffirlimen lehteä
1
tuore chili (paloiteltuna, siemenet poistettuna)
2 rkl
kalakastiketta
1/2 dl
limen mehua
400 g
broilerin rintaleikkeitä (kypsennettynä)
3
porkkanaa
2 dl
kookoskermaa
1/2 dl
tuoretta korianteria

Thaimaalainen kana-kookoskeitto – ohje:

  1. Kuumenna kanaliemi kiehuvaksi. Lisää kookosmaito, galangal, muutamaan osaan paloitellut sitruunaruohot, kaffirlimen lehdet, chilit, kalakastike ja limen mehu.
  2. Paloittele kypsä broilerinliha suupaloiksi. Kuori ja viipaloi porkkanat ohuelti. Lisää broilerit ja porkkanat keittoon. Voit halutessasi lisätä tässä vaiheessa keittoon myös siitake- tai muita sieniä viipaloituna.
  3. Anna keiton kiehua, kunnes porkkanat ovat kypsiä, noin 5 minuuttia.
  4. Lisää kookoskerma ja hienonnettu korianteri. Kuumenna kana-kookoskeitto kiehumispisteeseen ja nosta tarjolle.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt