Maku

Toinin puolukka-rahkapiirakka

1 h
0
0

Toinin puolukka-rahkapiirakka

Teksti Jaana Husu-Kallio
Kuvat Anna Huovinen
Tulosta
Mainos

Ainekset (12 palaa)

  • 150 gleivontamargariinia (rasvaa 80 %)
  • 1 dlsokeria
  • 1 1/2 dlgrahamjauhoja
  • 1 dlvehnäjauhoja
  • 1 dlruishiutaleita
  • 1 tlleivinjauhetta

Täyte

  • 10 dlpuolukoita (survottuna)
  • 2 dlhillosokeria
  • 1 rklperunajauhoja

Päälle

  • 4 dlmaitorahkaa
  • 2 dlkuohukermaa
  • 1 dlhillosokeria
  • 1 kplmunaa

Tee näin

1 h
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN30 min

Vaahdota rasva ja sokeri. Lisää joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet. Painele taikina pinnoitetun tai öljytyn uunivuoan (25 × 35 cm) pohjalle ja reunoille.

Sekoita puolukkasurvokseen hillosokeri ja perunajauhot. Levitä seos vuokaan.

Sekoita rahka ja kerma sähkövatkaimella kulhossa. Vatkaa joukkoon hillosokeri ja muna. Levitä rahkaseos puolukkakerroksen päälle.

Paista Toinin puolukka-rahkapiirakkaa 200 asteessa noin 30 minuuttia.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä