Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Toinin puolukka-rahkapiirakka

1 h 0 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 30 min
23.11.2008
Reseptin ainekset
12 palaa
150 g
leivontamargariinia (rasvaa 80 %)
1 dl
sokeria
1½ dl
grahamjauhoja
1 dl
vehnäjauhoja
1 dl
ruishiutaleita
1 tl
leivinjauhetta
Täyte
10 dl
puolukoita (survottuna)
2 dl
hillosokeria
1 rkl
perunajauhoja
Päälle
4 dl
maitorahkaa
2 dl
kuohukermaa
1 dl
hillosokeria
1
muna

Puolukka-rahkapiirakka – ohje:

  1. Vaahdota rasva ja sokeri. Lisää joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet. Painele taikina pinnoitetun tai öljytyn uunivuoan (25 × 35 cm) pohjalle ja reunoille.
  2. Sekoita puolukkasurvokseen hillosokeri ja perunajauhot. Levitä seos vuokaan.
  3. Sekoita rahka ja kerma sähkövatkaimella kulhossa. Vatkaa joukkoon hillosokeri ja muna. Levitä rahkaseos puolukkakerroksen päälle.
  4. Paista puolukka-rahkapiirakkaa 200 asteessa noin 30 minuuttia.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt