


Toinin puolukka-rahkapiirakka
1 h 0 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 30 min
Reseptin ainekset
12 palaa
150 g
leivontamargariinia (rasvaa 80 %)
1 dl
sokeria
1½ dl
grahamjauhoja
1 dl
vehnäjauhoja
1 dl
ruishiutaleita
1 tl
leivinjauhetta
Täyte
10 dl
puolukoita (survottuna)
2 dl
hillosokeria
1 rkl
perunajauhoja
Päälle
4 dl
maitorahkaa
2 dl
kuohukermaa
1 dl
hillosokeria
1
muna
Puolukka-rahkapiirakka – ohje:
- Vaahdota rasva ja sokeri. Lisää joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet. Painele taikina pinnoitetun tai öljytyn uunivuoan (25 × 35 cm) pohjalle ja reunoille.
- Sekoita puolukkasurvokseen hillosokeri ja perunajauhot. Levitä seos vuokaan.
- Sekoita rahka ja kerma sähkövatkaimella kulhossa. Vatkaa joukkoon hillosokeri ja muna. Levitä rahkaseos puolukkakerroksen päälle.
- Paista puolukka-rahkapiirakkaa 200 asteessa noin 30 minuuttia.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat