


Tofunugetit – rapeat kasvisnugetit hurmaavat niin lapset kuin aikuisetkin
4 h 30 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 4 h 0 min
Tofunugetit muistuttavat kananugetteja, mutta ovat täysin vegaanisia! Rapsakan rakenteen salaisuus piilee tofun pakastamisessa. Varsinainen kokkaaminen on niin vaivatonta, että teet näitä suupaloja toistekin.
Reseptin ainekset
4 annosta
Tofunugetit
300 g
marinoitua tofua
1 dl
maissitärkkelystä (Maizena)
1 dl
gluteenittomia kaurajauhoja
3 rkl
ravintohiivahiutaleita
1 tl
suolaa
1 rkl
sokeria
½ tl
savupaprikajauhetta
¼ tl
chilijauhetta
¼ tl
mustapippuria
Paistaminen
½ dl
rypsiöljyä
Tarjoilu
1
lime (lohkoina)
1 dl
majoneesia
2 tl
ruohosipulia
Tofunugetit valmistetaan näin:
- Pakasta tofua vähintään neljä tuntia. Anna sulaa. Puristele ylimääräiset nesteet tofusta talouspapereihin.
- Mittaa kulhoon maissitärkkelys. Sekoita toisessa kulhossa kaurajauhot, ravintohiivahiutaleet, suola, sokeri, paprika, chili ja pippuri.
- Murra tofu sormin nugeteiksi. Pyörittele ne ensin maizenassa ja sitten kaurajauhoseoksessa.
- Kuumenna pannulla öljyä ja paista nugetit joka puolelta rapeiksi.
Vinkki!
Rapeat suupalat maistuvat sellaisenaan majoneesin kanssa, mutta sopivat mainiosti myös salaatteihin, tortillojen täytteeksi tai perunamuusin kaveriksi.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat