Maku

Tofunugetit – rapeat kasvisnugetit hurmaavat niin lapset kuin aikuisetkin

4 h 30 min
{
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
4 h
Tofunugetit muistuttavat kananugetteja, mutta ovat täysin vegaanisia! Rapsakan rakenteen salaisuus piilee tofun pakastamisessa. Varsinainen kokkaaminen on niin vaivatonta, että teet näitä suupaloja toistekin.
GL
VE
4
0


Ainekset (4 annosta)

Tofunugetit

  • 300 gmarinoitua tofua
  • 1 dlmaissitärkkelystä (Maizena)
  • 1 dlgluteenittomia kaurajauhoja
  • 3 rklravintohiivahiutaleita
  • 1 tlsuolaa
  • 1 rklsokeria
  • ½ tlsavupaprikajauhetta
  • ¼ tlchilijauhetta
  • ¼ tlmustapippuria

Paistaminen

  • ½ dlrypsiöljyä

Tarjoilu

  • 1lime (lohkoina)
  • 1 dlmajoneesia
  • 2 tlruohosipulia
Tulosta

Tofunugetit valmistetaan näin:

  1. Pakasta tofua vähintään neljä tuntia. Anna sulaa. Puristele ylimääräiset nesteet tofusta talouspapereihin.
  2. Mittaa kulhoon maissitärkkelys. Sekoita toisessa kulhossa kaurajauhot, ravintohiivahiutaleet, suola, sokeri, paprika, chili ja pippuri.
  3. Murra tofu sormin nugeteiksi. Pyörittele ne ensin maizenassa ja sitten kaurajauhoseoksessa.
  4. Kuumenna pannulla öljyä ja paista nugetit joka puolelta rapeiksi.

Vinkki!

Rapeat suupalat maistuvat sellaisenaan majoneesin kanssa, mutta sopivat mainiosti myös salaatteihin, tortillojen täytteeksi tai perunamuusin kaveriksi.

MITÄ PIDIT?
4
Kommentoi »