4,3(4)
Tofunugetit – rapeat kasvisnugetit hurmaavat niin lapset kuin aikuisetkin
Gluteeniton
Vegaaninen
4 h 30 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 4 h
Tofunugetit muistuttavat kananugetteja, mutta ovat täysin vegaanisia! Rapsakan rakenteen salaisuus piilee tofun pakastamisessa. Varsinainen kokkaaminen on niin vaivatonta, että teet näitä suupaloja toistekin.
28.1.2020
 |
Maku
Reseptin ainekset
4 annosta
Tofunugetit
300 gmarinoitua tofua
1 dlmaissitärkkelystä (Maizena)
1 dlgluteenittomia kaurajauhoja
3 rklravintohiivahiutaleita
1 tlsuolaa
1 rklsokeria
½ tlsavupaprikajauhetta
¼ tlchilijauhetta
¼ tlmustapippuria
Paistaminen
½ dlrypsiöljyä
Tarjoilu
1lime (lohkoina)
1 dlmajoneesia
2 tlruohosipulia

Tofunugetit valmistetaan näin:

  1. Pakasta tofua vähintään neljä tuntia. Anna sulaa. Puristele ylimääräiset nesteet tofusta talouspapereihin.
  2. Mittaa kulhoon maissitärkkelys. Sekoita toisessa kulhossa kaurajauhot, ravintohiivahiutaleet, suola, sokeri, paprika, chili ja pippuri.
  3. Murra tofu sormin nugeteiksi. Pyörittele ne ensin maizenassa ja sitten kaurajauhoseoksessa.
  4. Kuumenna pannulla öljyä ja paista nugetit joka puolelta rapeiksi.

Vinkki!

Rapeat suupalat maistuvat sellaisenaan majoneesin kanssa, mutta sopivat mainiosti myös salaatteihin, tortillojen täytteeksi tai perunamuusin kaveriksi.

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.