Tofu-bataattikorma höystetään ruokaisaksi paistetulla tofulla ja rikastetaan ravinteikkaalla mustakaalilla. Kookoskermaisessa kastikkeessa on juuri sopivasti tulisuutta.
Kuori ja paloittele bataatti. Kuori ja hienonna sipulit. Laita kasvikset uunivuokaan tai -pataan. Paista 200-asteisessa uunissa 15 minuuttia. Sekoita kookoskerma, paseerattu tomaatti ja mausteet keskenään.
Ota vuoka uunista ja kaada kastike kasvisten päälle. Jatka kypsennystä uunissa vielä 15 minuuttia.
Paahda kurpitsansiemenet kuivalla kuumalla pannulla ja siirrä sivuun.
Poista mustakaaleista kova lehtiruoti ja hienonna lehdet. Kuumenna öljy pannulla ja lisää tofukuutiot. Paista käännellen, kunnes ne saavat väriä. Lisää mustakaali ja jatka paistamista, kunnes kaali pehmenee. Mausta suolalla ja pippurilla.
Ota korma uunista ja viimeistele se mustakaali-tofupaistoksella ja paahdetuilla kurpitsansiemenillä. Tarjoa tofu-bataattikorma maustamattoman jogurtin ja mangochutneyn sekä esimerkiksi basmatiriisin kanssa.