Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Padan täydeltä puhtia! Lämmittävä tofu-bataattikorma valmistuu näppärästi arkenakin

50 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 30 min

Tofu-bataattikorma höystetään ruokaisaksi paistetulla tofulla ja rikastetaan ravinteikkaalla mustakaalilla. Kookoskermaisessa kastikkeessa on juuri sopivasti tulisuutta.

7.1.2022
Reseptin ainekset
4 annosta
Kormakastike
300 g
bataattia
1
sipuli
2
valkosipulinkynttä
1 prk (250 ml)
kookoskermaa
400 g
paseerattua tomaattia
½ rkl
raastettua inkivääriä
1 rkl
curryjauhetta
1 rkl
korianteria
½ tl
chilihiutaleita
1 rkl
sokeria
1 tl
suolaa
½ tl
mustapippuria
Mustakaali-tofupaistos
100 g
mustakaalia (tai lehtikaalia)
1 pkt (300 g)
marinoitua tofua (esim. Jalotofu)
1 rkl
rypsiöljyä
¼ tl
suolaa
¼ tl
mustapippuria
Lisäksi
3 rkl
kurpitsansiemeniä
2 dl
maustamatonta jogurttia
1 dl
mangochutneyta

Tofu-bataattikorma valmistuu näin:

  1. Kuori ja paloittele bataatti. Kuori ja hienonna sipulit. Laita kasvikset uunivuokaan tai -pataan. Paista 200-asteisessa uunissa 15 minuuttia. Sekoita kookoskerma, paseerattu tomaatti ja mausteet keskenään.
  2. Ota vuoka uunista ja kaada kastike kasvisten päälle. Jatka kypsennystä uunissa vielä 15 minuuttia.
  3. Paahda kurpitsansiemenet kuivalla kuumalla pannulla ja siirrä sivuun.
  4. Poista mustakaaleista kova lehtiruoti ja hienonna lehdet. Kuumenna öljy pannulla ja lisää tofukuutiot. Paista käännellen, kunnes ne saavat väriä. Lisää mustakaali ja jatka paistamista, kunnes kaali pehmenee. Mausta suolalla ja pippurilla.
  5. Ota korma uunista ja viimeistele se mustakaali-tofupaistoksella ja paahdetuilla kurpitsansiemenillä. Tarjoa tofu-bataattikorma maustamattoman jogurtin ja mangochutneyn sekä esimerkiksi basmatiriisin kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeemme tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt