3,9(31)
Toast Skagen
20 min
10.12.2012
 |
Maku
Reseptin ainekset
4 kpl
4 kplpaahtoleipäviipaletta (ruis)
Täyte
100 gkatkarapuja (pakaste)
50 gsmetanaa
1/2 dlmajoneesia
1 rkltuoretta tilliä (silputtuna)
1 tlsitruunamehua
1 tldijoninsinappia
1/4 tlmustapippuria

Paahda leipäviipaleet. Leikkaa painamalla stanssilla tai lasin avulla pyöreitä kiekkoja leivistä.

Hienonna hyvin sulaneet ja valuneet katkaravut. Yhdistä kaikki täytteen ainekset. Jaa täyte leiville. Koristele toast skagen mädillä ja tillillä.

Tarjoa toast skagen ruoanlaittoruokana tai alkupalana.

2 kommenttia
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.