Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Tilliuuniperunat

55 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 30 min
20.10.2005
Reseptin ainekset
6 annosta
1000 g
perunaa
2 rkl
oliiviöljyä
1 tl
sormisuolaa
Tillikastike
100 g
tuoretta tilliä
1 dl
ruohosipulia
3/4 dl
rypsiöljyä
2 rkl
parmesaanijuustoa (raasteena)
1/2 tl
suolaa
1/2 tl
mustapippuria

Kuumenna uuni 225 asteeseen. Pese perunat huolellisesti, mutta älä kuori niitä. Jos perunat ovat suurempia, leikkaa ne lohkoiksi. Kumoa perunat pellille leivinpaperin päälle, pirskota päälle oliiviöljyä ja ripota pintaan suolaa. Paista perunoita puolisen tuntia, kunnes ne ovat kypsiä, rapeita ja hiukan ruskistuneita.

Mittaa kaikki tillikastikkeen ainekset monitoimikoneen kulhoon ja jauha tasaiseksi. Voit käyttää myös sauvasekoitinta.

Kumoa perunat muovipussiin tai kulhoon ja kaada perään tillikastike. Sekoita huolellisesti ja tarjoa tilliuuniperunat savukalan seurana.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt