Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Tikka Masala

Tikka Masala on intialainen, tavallisesti kanasta valmistettava ruoka, joka tarjoillaan mausteisessa tomaatti-jogurttikastikkeessa. Kokeile Tikka Masalaa naan-leivän ja riisin kanssa.

18.2.2015
Reseptin ainekset
4 annosta
Tikka Masala
4
kanan rintafilettä
1
tuore punainen chili
1
tuore vihreä chili
4
valkosipulinkynsi (hienonnettuna)
1
sipuli (silputtuna)
1 tl
jauhettua juustokuminaa eli jeeraa
1 tl
savupaprikajauhetta
1 tl
inkivääriä (jauhettuna)
1 tl
kanelia (jauhettua)
1 tl
chilijauhetta
1 puntti
tuoretta korianteria
2 rkl
tomaattipyreetä
200 g
tomaattimurskaa
2 dl
maustamatonta jogurttia (rasvaa 2,5 %)
Lisäksi
suolaa, pippuria ja öljyä

Tikka Masala – ohje:

  1. Lämmitä pannu kuumaksi. Lisää tilkka öljyä ja freesaa sipulit, chilit ja mausteseos.
  2. Sekoita ainekset kunnolla sekaisin, lisää tomaattipyre ja murska. Freesaa vielä hetki ja nosta seos sivuun odottamaan.
  3. Lisää pannulle uusi tilkka öljyä ja ruskista kanan rintafileet. Kun kanan palat ovat saaneet väriä, lisää aiemmin freesattu sipuli-mausteseos. Sekoita kunnolla sekaisin
  4. Lisää vielä jogurtti ja anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla noin 30 min.
  5. Tarjoa Tikka Masala naan-leivän ja riisin kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt