


Tijuana-hodari guacamolella ja tomaattisalsalla
Hodarifillarin suosituin hot dog, Tijuana, maustetaan itse tehdyillä guacamolella ja tomaattisalsalla sekä nachoilla ja chilikastikkeella. Tästä ei hodari parane!
Valmista tomaattisalsa:
Pilko tomaatit ja kuoritut sipulit mahdollisimman pieniksi kuutioiksi. Halkaise chili, poista siemenet ja hienonna chili.
Sekoita kasvikset, limen mehu ja oliiviöljy kulhossa. Mausta seos suolalla ja pippurilla.
Lisää salsaan halutessasi hieman tuoretta korianteria, mutta älä liioittele, sillä korianteri peittää helposti muut maut.
Valmista guacamole:
Halkaise avokadot ja poista kivet. Tee ristiviillot hedelmälihaan ja kaavi ne lusikalla kulhoon.
Kuori ja hienonna sipulit.
Lisää sipulit, kermaviili, limen mehu ja mausteet avokadojen joukkoon. Sekoita. Kuumenna kattilassa pari litraa vettä kiehuvaksi. Lisää sipuli ja pippurit. Anna kiehua pari minuuttia ja vähennä lämpöä, kunnes vesi ei enää kiehu.
Aloita hodarien valmistus:
Upota nakit kuumenemaan mausteveteen viideksi minuutiksi. Kun veden lämpötila on noin 75 astetta, nakit eivät halkea.
Leikkaa sämpylöihin pitkittäin noin 4 cm syvä viilto. Lämmitä sämpylöitä 100-asteisessa uunissa muutama minuutti, tarkkaile etteivät ne kovetu.
Kokoa hodarit:
Työnnä lämpimän sämpylän pohjalle cheddarsiivu ja sen päälle kuuma nakki. Lisää nakin päälle ruokalusikallinen guacamolea ja salsaa. Viimeistele Tijuana-hodarit nachorouheella ja sriracha-raidalla.
Vinkki!
Käytä ylijääneet kastikkeet vaikkapa nachojen dippinä.
