Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Thaimummon kaalipyörykät – nämä pallerot katoavat parempiin suihin suoraan pelliltä!

45 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 30 min

Reilu kaalilisä sekä pyörykkätaikinaan sekoitettu chili, currytahna ja lime nostavat perinteiset lihapyörykät uudelle tasolle. Thaimummon kaalipyöryköitä kannattaa tehdä heti tuplasatsi!

31.10.2022
Reseptin ainekset
noin 16 kpl
500 g
keräkaalia
1 rkl
rypsiöljyä
1
punainen chili
2
valkosipulinkynttä
400 g
nauta-sikajauhelihaa
3 rkl
vihreää currytahnaa
2 rkl
soijakastiketta
1
limen kuoriraaste ja mehu

Thaimummon kaalipyörykät – ohje:

  1. Hienonna kaali veitsellä tai monitoimikoneen leikkuuterällä. Paista kaalia paistinpannulla öljyssä, kunnes kaali on hieman pehmentynyt ja saanut vähän väriä. Kaada kaali kulhoon ja anna jäähtyä.
  2. Halkaise chili, poista siemenet ja kalvot ja hienonna se. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
  3. Lisää jauheliha, currytahna, chili, valkosipuli, soija sekä raastettu limenkuori ja -mehu kaalin joukkoon. Sekoita huolellisesti, jotta mausteet ja liha sekoittuvat tasaisesti.
  4. Muotoile suurehkoja pyöryköitä kostutetuin tai öljytyin käsin leivinpaperin päälle pellille.
  5. Paista 200-asteisessa uunissa 30 minuuttia, kunnes pyörykät ovat kypsiä. Tarjoa kaalipyörykät nuudeleiden tai riisin kanssa.

Vinkki!

Thaimummon kaalipyörykät ovat uusi versio supersuosituista helpoista kaalipyöryköistä, joiden reseptin klikkaamalla tästä. Joko olet maistanut?

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt