


Texmex-kanapata
30 min
Nopea texmex-kanapata valmistuu puolessa tunnissa! Lämmittävä kanapata maustetaan meksikolaisittain ja tarjotaan rouskuvien nachojen kanssa.
Reseptin ainekset
5 annosta
500 g
maustamattomia broilerinfileitä
2 kpl
sipulia
1 kpl
paprikaa (keltainen)
2 rkl
rypsiöljyä
40 g
mausteseosta (tacomausteseos, esim. Santa Maria)
4 dl
tomaattimurskaa
415 g
valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
Lisäksi
40 g
nachoja
Texmex-kanapata – ohje:
- Leikkaa broilerifileet reilun kokoisiksi paloiksi.
- Kuori sipulit. Halkaise ja huuhtele paprika. Poista kanta. Leikkaa sipulit ja paprika puolirenkaiksi.
- Kuumenna öljy padassa, lisää mausteseos ja broilerit. Paista hetki ja lisää kasvikset.
- Kun liha on kypsää, lisää tomaattimurska ja pavut liemineen pataan.
- Kuumenna kiehuvaksi.
- Tarjoa texmex-kanapata nachojen ja esimerkiksi korianterisalsan kanssa.
Vinkki!
Ota talteen myös suosittu nachopellin ohje, johon tulee broileria sekä runsaasti salsaa ja juustokastiketta.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat