Texmex-coleslaw saa makunsa korianterista ja chilistä – tarjoa kaalisalaatti tortillojen päältä tai nachojen kera
30 min
{
Aktiivinen
30 minPassiivinen
Texmex-coleslaw on kuin perinteisen kaalisalaatin meksikolainen pikkuserkku. Rapeat tortillat toimivat hyvin tarjoilualustoina, mutta voit tarjota salaatin myös kulhosta ja höystää annokset nachoilla.
GL
KA
0
Teksti
Kuvat
Julkaistu: 7.7.2020

Texmex-coleslaw saa makunsa korianterista ja chilistä – tarjoa kaalisalaatti tortillojen päältä tai nachojen kera
Reseptin ainekset (6 annosta)
- 1 keräkesäkaalia
- 1limen mehu
- 1 prk (380 g)kidneypapuja
- 2punasipulia
- 2kokonaista maissia (tai 200 g pakastemaissia)
- 1–2chiliä
- 1 rkukorianteria
Kastike
- 2 dlkermaviiliä
- 1 dlmajoneesia
- 1½ rkltacomausteseosta
- ¼ tlsuolaa
Lisäksi
- 6pientä maissitortillaa (tai 4 dl nachoja)
Texmex-coleslaw valmistetaan näin:
- Suikaloi kaali ja puserra joukkoon limen mehu. Huuhtele pavut siivilässä ja valuta hyvin. Silppua sipulit. Sulata maissi, jos käytät pakastemaissia. Keitä tai grillaa maissintähkät. Riivi jyvät tähkästä terävällä veitsellä. Viipaloi chili. Silppua korianteri.
- Sekoita kaikki salaattiainekset keskenään. Sekoita toisessa kipossa kastikkeen ainekset.
- Tarjoa salaatti maissitortilloiden päältä tai nachojen kanssa. Valuta päälle kastiketta.

Coleslaw-lohitortillat
Kotivinkki

Sinihomejuusto-coleslaw – varhaiskaali ja kesäkasvikset saavat lisämakua homejuustomurulla maustetusta kastikkeesta
Maku

Aasialainen Coleslaw
Maku

Coleslaw – maukas ja mehevä kaalisalaatti
Maku

Kuorrutetut silakkafileet ja chili-coleslaw
Maku

Villivihannes-coleslaw
Maku

Tzatziki-Coleslaw
Maku

Vihreä ja raikas coleslaw
Kotivinkki