Maku

Texmex-coleslaw saa makunsa korianterista ja chilistä – tarjoa kaalisalaatti tortillojen päältä tai nachojen kera

30 min
{
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
Texmex-coleslaw on kuin perinteisen kaalisalaatin meksikolainen pikkuserkku. Rapeat tortillat toimivat hyvin tarjoilualustoina, mutta voit tarjota salaatin myös kulhosta ja höystää annokset nachoilla.
GL
KA
0
0


Ainekset (6 annosta)

  • 1 keräkesäkaalia
  • 1limen mehu
  • 1 prk (380 g)kidneypapuja
  • 2punasipulia
  • 2kokonaista maissia (tai 200 g pakastemaissia)
  • 1–2chiliä
  • 1 rkukorianteria

Kastike

  • 2 dlkermaviiliä
  • 1 dlmajoneesia
  • 1½ rkltacomausteseosta
  • ¼ tlsuolaa

Lisäksi

  • 6pientä maissitortillaa (tai 4 dl nachoja)
Tulosta

Texmex-coleslaw valmistetaan näin:

  1. Suikaloi kaali ja puserra joukkoon limen mehu. Huuhtele pavut siivilässä ja valuta hyvin. Silppua sipulit. Sulata maissi, jos käytät pakastemaissia. Keitä tai grillaa maissintähkät. Riivi jyvät tähkästä terävällä veitsellä. Viipaloi chili. Silppua korianteri.
  2. Sekoita kaikki salaattiainekset keskenään. Sekoita toisessa kipossa kastikkeen ainekset.
  3. Tarjoa salaatti maissitortilloiden päältä tai nachojen kanssa. Valuta päälle kastiketta.
MITÄ PIDIT?
0
Kommentoi »