Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Täytetyt croisantit

30 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 15 min

Helppo aamiais- tai brunssiherkku.

Reseptin ainekset
3 annosta
240 g
paistovalmista croisant taikinaa (esim. danerolles taikinarulla)
tummaa suklaata (3 palaa)
ilmakuivattua kinkkua (3 viipaletta)
1 dl
juustoraastetta (esim. emmental)
1 0
kananmuna (voiteluun)

Avaa taikinarulla ja leikkaa veitsellä taikinassa olevia pisteviivoja pitkin. Liisää täytteet taikinakolmioiden leveämpään päähän. Täytä kolme croisanttia ilmakuivatulla kinkulla ja juustoraasteella. Täytä kolme croisanttia tummalla suklaalla. Rullaa taikina kolmio täytteineen kannasta kohti kärkeä. Nosta täytetyt croisantit leivinpaperin päälle ja voitele kananmunalla. Paista pakkauksen ohjeen mukaan tavallisessa uunissa 200 asteessa ja kiertoilmauunissa 180 asteessa noin 12-15 minuuttia. Anna täytettyjen croisanttien jäähtyä hetki ennen tarjoilua.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt