Maku

Aamiaispaprikat – kananmunalla, chorizolla ja cheddarilla täytetyt kasvikset käynnistävät päivän herkullisesti

20 min
{
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
Kunnon aamiainen pitää nälän loitolla pitkään! Herkulliset aamiaispaprikat ovat hyvä tapa aloittaa päivä. Täytteestä löytyy muun muassa kananmunaa, chorizoa ja cheddaria.
0
0
Julkaistu: 25.2.2016


Reseptin ainekset (4 annosta)

  • 2isoa paprikaa
  • 4kananmunaa
  • 50 gchorizoa
  • 50 gcheddarjuustoraastetta
  • 1mieto chili
  • 1 dlvettä
  • 1 rklöljyä
  • 1 tlsuolaa

Pinnalle

  • mustapippuria
  • silputtua korianteria
Tulosta

Aamiaispaprikat valmistuvat näin:

  1. Halkaise paprikat ja poista siemenet.
  2. Laita vesi, öljy ja puolet suolasta kannellisen kattilan pohjalle. Kypsennä paprikanpuolikkaita kattilassa kannen alla välillä käännellen noin 4 minuttia per puoli. Paprikat saavat pehmentyä hieman, mutta niiden kuuluu olla silti napakoita.
  3. Raasta cheddar, pilko chorizo ja chili.
  4. Käännä paprikat niin, että pystyt täyttämään ne juustoraasteella, chorizolla ja chilillä. Riko pinnan päälle vielä yksi muna per puolikas paprika. Mausta ripauksella suolaa.
  5. Anna munien kypsyä kattilassa kannen alla niin kannen, että valkuainen on hyytyy, mutta keltuainen jää vielä pehmeäksi. Kananmunien kypsymiseen menee noin 10 minuuttia. Seuraa kypsymistä aktiivisesti.
  6. Rouhaise valmiiden aamiaispaprikoiden päälle mustapippuria ja reilusti tuoretta yrttisilppua.
Kommentoi »