0(0)
Aamiaispaprikat – kananmunalla, chorizolla ja cheddarilla täytetyt kasvikset käynnistävät päivän herkullisesti
20 min
Kunnon aamiainen pitää nälän loitolla pitkään! Herkulliset aamiaispaprikat ovat hyvä tapa aloittaa päivä. Täytteestä löytyy muun muassa kananmunaa, chorizoa ja cheddaria.
25.2.2016
 |
Maku
Reseptin ainekset
4 annosta
2isoa paprikaa
4kananmunaa
50 gchorizoa
50 gcheddarjuustoraastetta
1mieto chili
1 dlvettä
1 rklöljyä
1 tlsuolaa
Pinnalle
mustapippuria
silputtua korianteria

Aamiaispaprikat valmistuvat näin:

  1. Halkaise paprikat ja poista siemenet.
  2. Laita vesi, öljy ja puolet suolasta kannellisen kattilan pohjalle. Kypsennä paprikanpuolikkaita kattilassa kannen alla välillä käännellen noin 4 minuttia per puoli. Paprikat saavat pehmentyä hieman, mutta niiden kuuluu olla silti napakoita.
  3. Raasta cheddar, pilko chorizo ja chili.
  4. Käännä paprikat niin, että pystyt täyttämään ne juustoraasteella, chorizolla ja chilillä. Riko pinnan päälle vielä yksi muna per puolikas paprika. Mausta ripauksella suolaa.
  5. Anna munien kypsyä kattilassa kannen alla niin kannen, että valkuainen on hyytyy, mutta keltuainen jää vielä pehmeäksi. Kananmunien kypsymiseen menee noin 10 minuuttia. Seuraa kypsymistä aktiivisesti.
  6. Rouhaise valmiiden aamiaispaprikoiden päälle mustapippuria ja reilusti tuoretta yrttisilppua.
Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo