Maku

Täytetty possunfilee

55 min
4.7
0

Täytetty possunfilee

GL
MU
0
4.7
Täytetty possunfilee on herkullinen viikonloppuruoka. Se sopii myös pienen seurueen joulukinkuksi tai pikkujouluihin. Suosittelemme!
Teksti Elina Jyväs
Kuvat Timo Pyykkö
Tulosta
Mainos

Ainekset (5 annosta)

  • 600 gporsaan sisäfileetä
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1/2 tlmustapippuria

Täyte

  • 170 gpekonia
  • 50 gpersiljaa (silputtuna)
  • 2 rkltuoretta salviaa (silputtuna)

Paistamiseen

  • 1 rklvoita
  • 1 rklrypsiöljyä

Tee näin

55 min
{
AKTIIVINEN25 min
PASSIIVINEN30 min

Ota porsaanfilee huoneenlämpöön puoli tuntia aikaisemmin.

Tee fileen keskelle taskumainen viilto. Mausta liha suolalla ja pippurilla.

Silppua pekoni ja paista se pannulla rapeaksi ja kauniin väriseksi omassa rasvassaan. Lisää pekoniin yrtit.

Täytä filee pekoni-yrttiseoksella. Solmi filee paistilangalla. Ruskista filee kauttaaltaan kauniin väriseksi voissa ja öljyssä. Nosta filee uunivuokaan ja kypsennä vielä 175-asteisen uunin keskitasolla 20 minuuttia.

Anna lihan vetäytyä folion alla 10 minuuttia ennen leikkaamista.

Tarjoa peruna-juuressoseen ja keitettyjen papujen kera.   

MITÄ PIDIT?
4.7
Katso myös nämä