Maku

Täyteläinen lohimoussekakku kylmäsavulohesta

8 h 30 min
3.95
0

Korvaa joulupöydän kalaruoat hyydytettävällä lohimoussella, jossa maistuvat mäti ja piparjuuri. Näyttävä kakku on kätevä valmistaa pari päivää ennen tarjoilua.
Tulosta
Teksti Mika Rampa
Kuvat Mika Rampa

Ainekset (16 annosta)

  • 300 gkylmäsavulohta (viipaleina)
  • 1/2 rklrypsiöljyä

Mousse

  • 125 gpiparjuurituorejuustoa
  • 120 gsmetanaa
  • 100 gkylmäsavulohta
  • 100 gkirjolohenmätiä
  • tilliä (1 ruukku)
  • ruohosipulia (1/2 ruukkua)
  • 1/4 tlvalkopippuria
  • 4 kplliivatelehteä
  • 2 dlkuohukermaa
  • 1/2 dlsitruunamehua

Koristelu

  • 2 rkltilliä
  • 2 rklcavi art -merilevävalmistetta
  • 1 kpllimetti tai sitruuna

Tee näin

8 h 30 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN8 h
MITÄ PIDIT?
3.95