Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Tattirisotto

29.12.2010
Reseptin ainekset
1
pieni sipuli
50 g
voita
250 g
risottoriisiä
7-8 dl
hyvää kanalientä
2 dl
raastettua parmesaanijuustoa
¾ dl
kermaa
200 g
paistettuja tatteja
maun mukaan suolaa
mustapippuria myllystä

Tattirisotto – ohje:

  1. Kuori ja hienonna sipuli ja kuullota se voissa pannulla. Lisää joukkoon riisi ja jatka kuullottamista, kunnes riisi on läpikuultavaa.
  2. Kuumenna kanaliemi kiehuvaksi ja lisää sitä pienissä erissä riisi-sipuliseokseen. Anna nesteen imeytyä aina ennen seuraavan neste-erän lisäämistä.
  3. Keitä riisi napakan kypsäksi. Lisää parmesaaniraaste ja kerma kattilaan.
  4. Paista tatit pannulla ja lisää ne risoton joukkoon. Mausta tattirisotto suolalla ja pippurilla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt