Kotivinkki

Tattirisotto

0
0

Tattirisotto

Teksti Kotivinkki
Kuvat A-lehtien kuva-arkisto
Tulosta
Mainos

Ainekset

  • 1pieni sipuli
  • 50 gvoita
  • 250 grisottoriisiä
  • 7-8 dlhyvää kanalientä
  • 2 dlraastettua parmesaanijuustoa
  • ¾ dlkermaa
  • 200 gpaistettuja tatteja
  • maun mukaan suolaa
  • mustapippuria myllystä

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

1. Kuori ja hienonna sipuli ja kuullota se voissa pannulla. Lisää joukkoon riisi ja jatka kuullottamista, kunnes riisi on läpikuultavaa.

2. Kuumenna kanaliemi kiehuvaksi ja lisää sitä pienissä erissä riisi-sipuliseokseen. Anna nesteen imeytyä aina ennen seuraavan neste-erän lisäämistä.

3. Keitä riisi napakan kypsäksi. Lisää parmesaaniraaste ja kerma kattilaan.

4. Paista tatit pannulla ja lisää ne risoton joukkoon. Mausta suolalla ja pippurilla.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä