Reseptin ainekset
1
pieni sipuli
50 g
voita
250 g
risottoriisiä
7-8 dl
hyvää kanalientä
2 dl
raastettua parmesaanijuustoa
¾ dl
kermaa
200 g
paistettuja tatteja
maun mukaan suolaa
mustapippuria myllystä
Tattirisotto – ohje:
- Kuori ja hienonna sipuli ja kuullota se voissa pannulla. Lisää joukkoon riisi ja jatka kuullottamista, kunnes riisi on läpikuultavaa.
- Kuumenna kanaliemi kiehuvaksi ja lisää sitä pienissä erissä riisi-sipuliseokseen. Anna nesteen imeytyä aina ennen seuraavan neste-erän lisäämistä.
- Keitä riisi napakan kypsäksi. Lisää parmesaaniraaste ja kerma kattilaan.
- Paista tatit pannulla ja lisää ne risoton joukkoon. Mausta tattirisotto suolalla ja pippurilla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat