Kotivinkki

Tässä kakussa on kaikki! Drip cake -valkosuklaakakku upealla liukuvärjäyksellä

7 h 20 min
4.09
2

Tämä valkosuklaakakku on taatusti kemujen keskipiste! Drip cake täytetään valkosuklaavaahdolla, vadelmilla ja sitruunatahnalla. Kakku maistuu juuri niin hyvältä kuin näyttääkin.
Tulosta
Kuvat Johanna Myllymäki

Ainekset (noin 15 hengelle )

Valkosuklaakakun pohja

  • 5munaa
  • 150 gvalkosuklaata
  • 2 ½ dlvehnäjauhoja
  • 1 rklvaniljasokeria
  • 1 rklraastettua sitruunankuorta
  • 1 tlleivinjauhetta
  • ¼ tlsuolaa
  • 200 gvoita tai margariinia
  • 2 dlsokeria

Valkosuklaatäyte

  • 4 dlvispikermaa
  • 200 gvalkosuklaata
  • 200 gmaustamatonta tuorejuustoa (ei kevyttä)
  • 400 gsuomalaisia vadelmia
  • 2 dlsitruunatahnaa (lemon curd)

Kostutus

  • 2 dlseljankukkamehua

Sokerikreemi

  • 150 ghuoneenlämpöistä voita
  • 1 tlvaniljasokeria
  • 4 dltomusokeria
  • 2 rklmaitoa
  • punaista geeliväriä

Suklaakuorrute

  • 100 gtummaa suklaata
  • 1 rklrypsiöljyä

Koristeeksi

  • marenkeja, marjoja
  • viipale pitahaya-hedelmää
  • syötäviä kukkia

Tee näin

7 h 20 min
{
AKTIIVINEN1 h 20 min
PASSIIVINEN6 h
Katso kuvat valmistusvaiheista! →
MITÄ PIDIT?
4.09