Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Talvinen tabbouleh ja mandariinikastike

Värikäs tabboulehsalaatti syntyy talvisesongin parhaista hedelmistä. Ruokaisan salaatin pohja on terveellinen kvinoa, joka maustetaan mandariinivinaigrettella. Viimeistele salaatti mandariinipaloilla ja granaattiomenansiemenillä!

7.1.2016
Reseptin ainekset
6 annosta
2 dl
kvinoaa
4 dl
vettä
1 kpl
punasipuli
1 dl
persiljaa
1 kpl
lehtikaali (ruukku)
2 kpl
mandariinia
1 kpl
granaattiomena
Vinaigrette
2 kpl
mandariinia
3 rkl
oliiviöljyä
1 rkl
omenaviinietikkaa
1 rkl
tuoretta timjamia
suolaa ja mustapippuria

Huuhdo kvinoa hyvin siivilässä juoksevan veden alla. Kiehauta kattilassa vesi ja lisää kvinoa. Keitä kvinoa kypsäksi kannen alla 15 minuuttia tai pakkauksen ohjeen mukaan. Anna kvinoan jäähtyä hetki.

Sekoita kvinoan joukkoon ohuiksi siivutettu punasipuli ja hienonnettu persilja. Lisää salaattiin lehtikaalia, mandariinipaloja ja granaattiomenansiemeniä.

Valmista vinaigrettekastike. Purista kahden mandariinin mehu kulhoon. Sekoita joukkoon oliiviöljy ja omenaviinietikka. Mausta tuoreella timjamilla sekä suolalla ja pippurilla. Sekoita kastike salaattiin.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt