Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Rouskis!

Tahinigranola – rapea ja makea granola saa hienostuneen maun tahinista

35 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 20 min

Itse tehty tahinigranola on oiva lisä jogurttiherkkuihin. Voit tehdä kerralla reilun satsin, sillä granola säilyy purkissa pari viikkoa.

5.8.2025
Reseptin ainekset
1 litra
1 dl
tahinia
1 dl
vaahterasiirappia
1 tl
vaniljasokeria
½ t
suolaa
5 dl
(isoja) kaurahiutaleita
100 g
pähkinäsekoitusta

Tahinigranola – ohje:

  1. Sekoita tahini, siirappi, vaniljasokeri ja suola kulhossa. Lisää kaurahiutaleet. Rouhi pähkinöitä hieman pienemmiksi ja kääntele lopuksi granolaseokseen.
  2. Levitä seos leivinpaperin päälle pellille. Paahda 175-asteisen uunin keskitasolla noin 20 minuuttia. Kääntele paahtamisen puolivälissä. Anna jäähtyä, purkita ja säilytä kuivassa.

Vinkki!

Granola säilyy pari viikkoa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt