


Rouskis!
Tahinigranola – rapea ja makea granola saa hienostuneen maun tahinista
35 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 20 min
Itse tehty tahinigranola on oiva lisä jogurttiherkkuihin. Voit tehdä kerralla reilun satsin, sillä granola säilyy purkissa pari viikkoa.
Reseptin ainekset
1 litra
1 dl
tahinia
1 dl
vaahterasiirappia
1 tl
vaniljasokeria
½ t
suolaa
5 dl
(isoja) kaurahiutaleita
100 g
pähkinäsekoitusta
Tahinigranola – ohje:
- Sekoita tahini, siirappi, vaniljasokeri ja suola kulhossa. Lisää kaurahiutaleet. Rouhi pähkinöitä hieman pienemmiksi ja kääntele lopuksi granolaseokseen.
- Levitä seos leivinpaperin päälle pellille. Paahda 175-asteisen uunin keskitasolla noin 20 minuuttia. Kääntele paahtamisen puolivälissä. Anna jäähtyä, purkita ja säilytä kuivassa.
Vinkki!
Granola säilyy pari viikkoa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat