0(0)
Taatelisalaatti on oikea makuseikkailu – sitruunainen tahinikastike kietoo yhteen taateleiden, pistaasien, granaattiomenan ja kotijuuston maut
Gluteeniton
Munaton
40 min
Mietitikö ihanaa salaattia loppuvuoden juhlahetkiin? Se on tässä! Taatelisalaatti on pullollaan herkullisia makuja. Kvinoa, avokado ja kotijuusto tuovat salaattiin ruokaisuutta. Nappaa ohje!
28.11.2022
 |
Maku
Reseptin ainekset
5 annosta
2 dlkvinoaa
1liha- tai kasvisliemikuutio
200 gkivettömiä, pehmeitä taateleita
250 gkotijuustoa
2avokadoa
80 gpistaaseja
½granaattiomenaa
½ rkulehtipersiljaa
½ rkurucolaa
Tahinikastike
4 rkltahinia
2 rklsitruunamehua
2 rklvaahterasiirappia
2–4 rklvettä

Taatelisalaatti – ohje:

  1. Keitä kvinoa liemikuutiolla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ja anna jäähtyä.
  2. Paloittele taatelit. Valuta ja kuutioi kotijuusto. Kuori avokadot ja poista siemenet. Paloittele avokadot. Rouhi pistaasit. Irrota granaattiomenasta siemenet. Hienonna persiljaa ja rucolaa tarvittaessa.
  3. Kokoa salaatti sekoittamalla kaikki aineet keskenään.
  4. Sekoita kastikkeen tahini, sitruunamehu ja siirappi keskenään. Lisää vettä sen verran, että kastike on sopivan juoksevaa. Tarjoa taatelisalaatti tahinikastikkeen kanssa.
Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.