Maku

Taatelipallot – juhlavasti hohtavat pallerot sopivat sekä jälkkäripöytään että rentoihin illanistujaisiin

30 min
{
Aktiivinen30 min
Passiivinen
Taatelipallot ovat trendikäs tarjottava herkkupöytään tai jälkiruokanaposteltavaksi. Kultainen tomuväri tekee palleroista entistäkin sievemmät!
GL
MA
MU
KA
VE
0
0
Teksti Kati Pohja
Kuvat Satu Nyström


Ainekset (20 kpl)

Taatelipallot

  • 200 gmantelijauhoja
  • ½ dlkaakaojauhoja
  • ½ dlsokeria
  • 2 rklkookosöljyä
  • 20kivetöntä taatelia

Koristelu

  • 2–3 rklkullanväristä tomuväriä, raakalakritsijauhetta, salmiakkijauhetta tai tomusokeria
Tulosta

Taatelipallot valmistetaan näin:

  1. Mittaa kaikki aineet yleiskoneen leikkuuterällä varustettuun kulhoon. Anna koneen käydä, kunnes seos on tasaista. Pyörittele massa palloiksi.
  2. Säilytä taatelipallot suljetussa rasiassa jääkaapissa. Ennen tarjoamista koristele pallot kierittelemällä ne valitsemissasi koristelupulvereissa.
MITÄ PIDIT?
0