Taatelipallot – juhlavasti hohtavat pallerot sopivat sekä jälkkäripöytään että rentoihin illanistujaisiin
30 min
{
Aktiivinen
30 minPassiivinen
Taatelipallot ovat trendikäs tarjottava herkkupöytään tai jälkiruokanaposteltavaksi. Kultainen tomuväri tekee palleroista entistäkin sievemmät!
GL
MA
MU
KA
VE
LA
0
Kuvat
Julkaistu 21.11.2019

Taatelipallot – juhlavasti hohtavat pallerot sopivat sekä jälkkäripöytään että rentoihin illanistujaisiin
Reseptin ainekset (20 kpl)
Taatelipallot
- 200 gmantelijauhoja
- ½ dlkaakaojauhoja
- ½ dlsokeria
- 2 rklkookosöljyä
- 20kivetöntä taatelia
Koristelu
- 2–3 rklkullanväristä tomuväriä, raakalakritsijauhetta, salmiakkijauhetta tai tomusokeria
Taatelipallot – ohje:
- Mittaa kaikki aineet yleiskoneen leikkuuterällä varustettuun kulhoon. Anna koneen käydä, kunnes seos on tasaista. Pyörittele massa palloiksi.
- Säilytä taatelipallot suljetussa rasiassa jääkaapissa. Ennen tarjoamista koristele pallot kierittelemällä ne valitsemissasi koristelupulvereissa.