Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Syreeniskonssit

30 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 15 min

Syreenisattumat muuntavat skonssit kesäiseksi herkuksi. Skonssit ovat parhaimmillaan ihan tuoreina.

15.6.2017
Reseptin ainekset
8 palaa
Skonssitaikina
4 1/2 dl
vehnäjauhoja
1 dl
sokeria
1 rkl
vaniljasokeria
1 tl
leivinjauhetta
1/2 tl
suolaa
125 g
voita
1
muna
1 3/4 dl
kuohukermaa
2 dl
syreenin kukkia
Päälle
1
muna
1 rkl
kuohukermaa
2 rkl
sokeria
1/2 dl
syreenin kukkia
Koristelu
75 g
valkosuklaata
syreenin kukkia

Syreeniskonssit – ohje:

  1. Sekoita kuivat aineet keskenään. Vatkaa voi pehmeäksi ja sekoita joukkoon kuivat aineet. Sekoita muna ja kerma keskenään. Lisää voi-jauhoseokseen kosteat aineet ja kukat ja sekoita nopeasti tasaiseksi.
  2. Taputtele taikina ympyräksi (Ø noin 30 cm) ja leikkaa se kahdeksaan sektoriin.
  3. Sekoita keskenään muna ja kerma, voitele skonssit seoksella ja ripottele pinnalle sokeria. Painele päälle syreenin kukkia.
  4. Paista 200-asteisessa uunissa noin 15 min.
  5. Sulata valkosuklaa vesihauteessa tai mikrossa. Valuta suklaata syreeniskonsseille raidoiksi. Viimeistele syreenin kukilla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt