Maku

Syksyinen sosekeitto

45 min
{
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
25 min
KA
LA
MA
MU
3.2
3


Ainekset (4 annosta)

  • 400 glanttua
  • 2 kplporkkanaa
  • 1 kplsipulia
  • 1 kplomenaa
  • 8 dlkasvislientä
  • 2 dlkasvirasvasekoitetta (rasvaa 15 %) (kauramaitopohjaista, GoGreen)
  • 2 tlsiirappia
  • 1 tlrakuunaa
  • 1/2 tlmustapippuria

Ruiskrutongit

  • 4 kplpiimälimppuviipaletta
  • 1 rklrypsiöljyä
Tulosta

Kuori ja paloittele lanttu, porkkanat, sipuli ja omena. Kumoa lantut, porkkanat ja sipulit kiehuvaan kasvisliemeen. Keitä miedolla lämmöllä kannen alla noin 20 minuuttia. Lisää omenat ja keitä vielä 5 minuuttia. Soseuta keitto sauvasekoittimella. Lisää kaurakerma, siirappi ja mausteet. Kuumenna kiehuvaksi ja tarkista maku. Paloittele ruislimppuviipaleet kuutioiksi ja paista ne öljyssä rapeiksi. Tarjoa krutongit syksyisen sosekeiton kanssa.

MITÄ PIDIT?
3.21
3 kommenttia