Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Svarfvarsin gazpacho

3 h 50 min
{
Aktiivinen 50 min
Passiivinen 3 h 0 min
19.6.2012
Reseptin ainekset
5 annosta
5 kpl
punaista paprikaa
1000 g
tomaattia (kypsiä)
1 kpl
kurkkua
3 dl
lehtiselleriä (vartta silputtuna)
2 kpl
valkosipulinkynttä
1/2 kpl
tuoretta chiliä
50 g
hiivaleipäviipaletta (kuivahtanutta)
1/2 tl
suolaa
1/2 tl
mustapippuria
1/4 tl
tabascoa
Lisäksi
tarjoiluun jääpaloja

Halkaise paprikat ja poista siemenet. Nosta paprikat uunipannulle kupera puoli ylöspäin. Paahda 220-asteisessa uunissa kunnes kuori on saanut tummaa väriä. Anna paprikoiden jäähtyä ja kuori ne.

Paloittele paprikat, tomaatit, kurkku ja sellerit. Hienonna valkosipulit ja chili. Pane ainekset monitoimikoneen kulhoon ja aja tasaiseksi. Murenna joukkoon leipää ja anna koneen käydä hetken.

Anna gazpachokeiton tekeytyä kylmässä muutama tunti, mielellään yön yli.

Mausta gazpachokeitto suolalla, mustapippurilla ja tabascolla.

  • Aurinkoisen kesäpäivän kruunaa kylmä vihanneskeitto, gazpacho. Se kannattaa valmistaa jo edellispäivänä, jolloin maut ehtivät tasaantua.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt