Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Suussasulava savusiikamousse

2 h 15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 2 h 0 min

Savusiikamousse on ihanan pehmeä ja raikas alkupala juhlapöytään.

14.10.2010
Reseptin ainekset
10 annosta
1 kpl
liivatelehteä
200 g
savustettua siikaa
150 g
maustamatonta jogurttia (rasvaa 2,5 %)
3 dl
kuohukermaa
1/2 tl
suolaa
4 rkl
tuoretta tilliä (silputtuna)

Savusiikamousse – ohje:

  1. Liota liivatelehti pehmeäksi kylmässä vedessä eli noin 10 minuuttia.
  2. Hienonna savusiika ja jogurtti tasaiseksi soseeksi tehosekoittimessa.
  3. Lisää kuivaksi puristettu ja kiehuavaan vesitilkkaan sulatettu liivatelehti koko ajan sekoittaen kalasoseen joukkoon.
  4. Vaahdota kuohukerma ja lisää vaahto kalasoseeseen.
  5. Mausta savusiikamousse suolalla, lisää tillisilppu ja nosta peitettynä jääkaappiin vähintään kahdeksi tunniksi ennen tarjoilua.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt