


Suussasulava savusiikamousse
2 h 15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 2 h 0 min
Savusiikamousse on ihanan pehmeä ja raikas alkupala juhlapöytään.
Reseptin ainekset
10 annosta
1 kpl
liivatelehteä
200 g
savustettua siikaa
150 g
maustamatonta jogurttia (rasvaa 2,5 %)
3 dl
kuohukermaa
1/2 tl
suolaa
4 rkl
tuoretta tilliä (silputtuna)
Savusiikamousse – ohje:
- Liota liivatelehti pehmeäksi kylmässä vedessä eli noin 10 minuuttia.
- Hienonna savusiika ja jogurtti tasaiseksi soseeksi tehosekoittimessa.
- Lisää kuivaksi puristettu ja kiehuavaan vesitilkkaan sulatettu liivatelehti koko ajan sekoittaen kalasoseen joukkoon.
- Vaahdota kuohukerma ja lisää vaahto kalasoseeseen.
- Mausta savusiikamousse suolalla, lisää tillisilppu ja nosta peitettynä jääkaappiin vähintään kahdeksi tunniksi ennen tarjoilua.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat