Reseptin ainekset
18 palaa
6 kpl
paahtoleipäviipaletta
200 g
tuoretta tonnikalaa
1 kpl
avokadoa
1/2 dl
hillottua inkivääriä
Wasabimajoneesi
1 dl
majoneesia
2 tl
wasabitahnaa
1 kpl
valkosipulinkynttä (hienonnettuna)
1/4 tl
suolaa
1 tl
juoksevaa hunajaa
Koristeluun
1 dl
seesaminsiemeniä (paahdettuna)
1 dl
tuoretta korianteria
Paahda paahtoleivät tai ruskista ne molemmin puolin pannulla voissa. Leikkaa leipien reunat pois.
•Voit halutessasi paistaa tonnikalan pikaisesti kuumalla pannulla molemmin puolin siten, että kala jää vielä kunnolla raa´aksi. Viipaloi tonnikala leipien päälle hieman jäähtyneenä. Tonnikalan voit korvata graavilohella tai katkaravuilla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat