Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Sushikakku

13 h 30 min
{
Aktiivinen 1 h 30 min
Passiivinen 12 h 0 min

Sushifanin juhlissa voileipäkakkukin maistuu sushille! Leipäpohja maustetaan seesamilla, lohi-avokadotäyte saa makua garista ja wasabista. Kakun kruunaa tietysti riisikerros. Ihanan erilainen ja raikas kakku!

2.5.2011
Reseptin ainekset
12 annosta
Pohja
4
ruisleipäviipaletta (murusteltuna)
1/2 dl
seesaminsiemeniä (paahdettuna)
3 rkl
voita (sulatettuna)
Väliin
2 tl
wasabitahnaa
Täyte 1
200 g
graavilohta (kuutioituna)
1
avokado (kuutioituna)
50 g
purjoa (silputtuna)
2 rkl
hillottua inkivääriä (garia hienonnettuna)
1 rkl
sitruunamehua
1 tl
wasabitahnaa
Täyte 2
1 1/2 dl
sushiriisiä
2 dl
vettä
2 rkl
riisiviinietikkaa
1 1/2 tl
sokeria
1/2 tl
suolaa
Koristelu
100 g
graavilohta
3 rkl
hillottua inkivääriä
1/2
kevätsipulia

Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita etikka, sokeri ja suola keskenään ja kääntele jäähtyneen riisin joukkoon.

Vuoraa Ø 17 cm vuoan pohja leivinpaperilla. Sekoita leipämurut, seesaminsiemenet ja rasva keskenään. Taputtele seos vuoan pohjalle. Sipaise päälle wasabia.

Sekoita lohi, avokado ja purjo keskenään. Mausta seos garilla, sitruunamehulla ja wasabilla. Levitä kalatäyte vuokaan.

Tasoittele riisi pinnalle.

Peitä kakku kelmulla ja anna maustua jääkaapissa seuraavaan päivään.

Koristele sushikakku lohiruusukkeilla, garilla ja kevätsipulisilpulla.

•Tee kakku Ø 24 cm vuokaan 1 1/2-kertaisena.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt