Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Suppilovahverolämppärit

45 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 30 min

Suppilovahveroleivät maustettuna rosmariinilla ja persiljalla katoavat tuossa tuokiossa. Kermaisten suppisten päälle raastetaan paksu kerros juustoja ja leivät ruskistetaan uunissa.

Reseptin ainekset
8 kpl
4
sämpylää
1 l
suppilovahveroita
0,5 rkl
rosmariinia (tuoretta)
2 rkl
persiljaa (tuoretta)
1 dl
kermaa
4 dl
kermajuustoa
1 dl
parmesaania
Lisäksi
ripaus
suolaa ja mustapippuria

Halkaise sämpylät.

Paista suppilovahveroita pannulla kunnes neste on haihtunut, lisää kerma ja mausteet sekä ripaus suolaa ja mustapippuria. Anna hautua hetken.

Lisää seos tasan sämpylänpuolikkaille ja ripottele päälle juustoraasteet.

Paista leipiä 200 asteessa kunnes juusto on saanut hiukan väriä. 

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt