Maku

Suppilovahverolämppärit

45 min
4
0

Suppilovahverolämppärit

Suppilovahveroleivät maustettuna rosmariinilla ja persilijalla tekevät kauppansa tuossa tuokiossa. Kermaisten suppisten päälle raastetaan vielä paksu kerros juustoja ja koko komeus ruskistetaan uunissa.
Teksti Tyrniä ja tyrskyjä
Kuvat Tyrniä ja tyrskyjä
Tulosta
Mainos

Ainekset (8 kpl)

  • 4 kplsämpylöitä
  • 1 lsuppilovahveroita
  • 0,5 rklrosmariinia (tuoretta)
  • 2 rklpersilijaa (tuoretta)
  • 1 dlkermaa
  • 4 dlkermajuustoa
  • 1 dlparmesaania

Lisäksi

  • Ripaus suolaa ja mustaapippuria

Tee näin

45 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN30 min

Halkaise sämpylät. Paista suppilovahveroita pannulla kunnes neste on haihtunut, lisää kerma ja mausteet sekä ripaus suolaa ja mustaapippuria. Anna hautua hetken. Lisää seos tasan sämpylänpuolikkaille ja ripottele päälle juustoraasteet. Paista leipiä 200 asteessa kunnes juusto on saanut hiukan väriä. 

MITÄ PIDIT?
4
Katso myös nämä