


Suppilovahvero-hirvikastike
2 h 0 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 1 h 30 min
Perinteinen hirvikastike saa lisämakua suppilovahveroista. Tarjoa kastike perunamuusin, suolakurkkujen ja puolukoiden kanssa.
Reseptin ainekset
4 annosta
1 l
suppilovahveroita
300 g
hirvenlihaa
1 rkl
rypsiöljyä
2 rkl
voita
2 rkl
vehnäjauhoja
5 dl
vettä
2 rkl
riistafondia
1/2 tl
mustapippuria
Paista suppilovahveroita paistinpannulla kunnes niistä on kaikki neste haihtunut. Kaada sienet kattilaan.
Suikaloi hirvenliha. Ruskista liha kuumalla pannulla öljyssä. Kaada ruskistetut lihat kattilaan.
Hienonna sipuli ja kuullota sitä voissa paistinpannulla. Lisää vehnäjauhot ja ruskista. Lisää vesi ja riistafondi. Kaada kattilaan muiden ainesten joukkoon.
Hauduta kastiketta vähintään tunti miedolla lämmöllä. Kastike on valmista, kun liha on mureaa. Mausta vielä mustapippurilla ja tarvittaessa suolalla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat