Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Suklaata ja suolakinuskia

Vau, mitkä kinuskikierteet! Suolakinuskibrownie on suloisen koukuttava herkkupala

55 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 35 min

Suklaista brownieta ja suolaisenmakeaa kinuskia kauniina kiehkuroina, tämän täydellisemmäksi brownie ei voi enää muuttua.

Reseptin ainekset
9−12 palaa
120 g
voita
175 g
tummaa suklaata
2½ dl
sokeria
3
munaa
½ tl
suolaa
2½ dl
vehnäjauhoja
½ dl
tummaa kaakaojauhetta
1 tlk (397 g)
karamellisoitua kondensoitua maitoa
½ tl
sormisuolaa

Suolakinuskibrowniet − ohje:

  1. Vuoraa vuoka (noin 20 × 20 cm) leivinpaperilla.
  2. Sulata voi kulhossa mikrossa. Lisää paloiteltu suklaa ja anna sulaa. Lämmitä tarvittaessa seosta vielä hetki mikrossa. Anna seoksen jäähtyä.
  3. Lisää sokeri ja vatkaa sähkövatkaimella sekaisin. Riko munat yksitellen joukkoon koko ajan vatkaten.
  4. Lisää vehnäjauhot, kaakaojauhe ja suola lopuksi taikinaan. Kääntele ne huolellisesti nuolijalla sekaisin.
  5. Levitä puolet taikinasta vuokaan. Kaada puolet karamellisoidusta kondensoidusta maidosta taikinan päälle ja vedä muutamia vetoja veitsellä, jotta taikina ja karamelli muodostavat marmorikuvioita. Kaada loppu taikina päälle ja viimeistele vielä lopulla karamellilla ja toista marmorointi. Ripottele sormisuolaa pinnalle.
  6. Paista 175 asteessa uunin keskitasolla 30–35 minuuttia. Valmis brownie saa olla uunista tullessaan pehmeä keskeltä, mutta ei kuitenkaan hyllyvä.
  7. Annan brownieiden jäähtyä. Leikkaa paloiksi ja tarjoa sellaisenaan tai vaniljajäätelön kanssa.

Vinkki!

Säilytä browniet jääkaapissa. Ne sopivat hyvin myös pakastettaviksi.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt