Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Suolaiset kampapasteijat

35 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 15 min
Reseptin ainekset
1 annosta
500 g
lehtitaikinaa (pakaste) (Myllyn Paras Lehtitaikinalevyjä, Torttutaikinalevyjä tai Voitaikinalevyjä)
Täyte
10 rkl
pestoa
150 g
kalkkunaleikkelettä
100 g
goudajuustoa (rasvaa 28-30 %)
Pinnalle
1 kpl
munaa
1 rkl
roseepippuria

Leivo pasteijat vaihteeksi kamman muotoon. Ruokaisat, maukkaat kampapasteijat valmistuvat näin:

Sulata ja leikkaa taikinalevyt kahtia.

Voitele neliöt kauttaaltaan pestokastikkeella. Levitä päälle neliön kokoinen kalkkuna- ja juustoviipale. Taita palat suorakaiteiksi niin, että täyte jää väliin.

Leikkaa taitosreunaan veitsellä 4–5 viiltoa kamman piikeiksi. Nosta kammat leivinpaperin päälle pellille ja taivuta ne hieman kaarelle.

Voitele leivonnaiset munalla. Ripottele koristeeksi roseepippureita.

Paista 225-asteisen uunin keskitasolla 10–15 minuuttia.

Tarjoa glögin kanssa.

Vinkki! Täytä osa pasteijoista kylmäsavulohiviipaleilla ja viherpippurijuustolla.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt