Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Sehän on marjoffee!

Suklainen marja-kinuskitorttu valmistetaan helposti ilman uunia – valmista puolessa tunnissa!

30 min

Suklainen marja-kinuskipiirakka valmistetaan banoffeen tyyliin keksipohjasta, kermasta, kinuskista ja tällä kertaa pakastemarjoista! Piiraan pohja tehdään trendikkäistä biscoff-kekseistä. Kinuski saa lisäsäväyksen suklaasta.

25.8.2025
Reseptin ainekset
8-10 annosta
100 g
voita
1 pkt (250 g)
biscoff-keksejä (esim. Lotus)
Suklaakinuskikastike
1 prk
karamellisoitua kondensoitua maitoa
50 g
tummaa suklaata
Lisäksi
1 prk (2 dl)
vispi- tai kuohukermaa
1 rkl
tomusokeria
1 tl
vaniljasokeria
400 g
kohmeisia pakastemarjoja (esim. mustikoita, vadelmia,mansikoita ja herukoita)
25 g
tummaa suklaata

Suklainen marja-kinuskitorttu – ohje:

  1. Sulata voi. Murskaa keksit monitoimikoneessa tai esimerkiksi muovipussissa kaulimen avulla. Yhdistä keksimurska ja sulatettu voi keskenään.
  2. Levitä ja painele keksiseos piirasvuoan (ø 25 cm) pohjalle ja reunoille. Laita jääkaappiin odottamaan.
  3. Sulata suklaa paksupohjaisessa kattilassa. Sekoita joukkoon karamellisoitu kondensoitu maito. Lämmitä vielä sekoittaen, kunnes seos on tasaista.
  4. Vatkaa kerma vaahdoksi ja mausta sokereilla.
  5. Ota keksipohja jääkaapista ja levitä sen päälle suklaakinuskikastike. Jätä kastiketta hieman koristeluun.
  6. Asettele päälle hieman kohmeiset pakastemarjat. Jos mansikat ovat kovin suuria, halkaise tai pilko ne pienemmiksi.
  7. Levitä kermavaahto marjojen päälle. Valuta loput suklaakinuskista kermavaahdon päälle. Rouhi päälle myös tummaa suklaata.

Vinkki!

Voit käyttää piirakkaan myös tuoreita marjoja.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt