Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Suklainen kinuskikakku suolapähkinöillä – vau, mikä nakukakku!

1 h 45 min
{
Aktiivinen 1 h 0 min
Passiivinen 45 min

Ihanasti överi suklainen kinuskikakku sopii makeanystävälle. Suolapähkinät lisäävät kakkuun luonnetta.

15.11.2017
Reseptin ainekset
10 annosta
150 g
voita
3 dl
vehnäjauhoja
¾ dl
kaakaojauhetta
2 tl
leivinjauhetta
6
kananmunaa
2 dl
sokeria
Kakun kostutus
3 dl
maitoa
Kinuskikastike
3 dl
kuohukermaa
3 dl
fariinisokeria
1 tl
vaniljasokeria
ripaus suolaa
Kinuskikakun täyte
2 dl
vispikermaa
200 g
tuorejuustoa
2 rkl
sokeria
1 tl
vaniljasokeria
3 dl
suolapähkinöitä
  1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Voitele ja vuoraa leivinpaperilla 20 cm:n kokoinen kakkuvuoka.
  2. Sulata voi. Sekoita keskenään jauhot, kaakao- ja leivinjauhe. Vatkaa sähkövatkaimella kananmunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää kuivat aineet siivilän läpi nuolijalla käännellen. Lisää voisula ohuena nauhana varovasti joukkoon.
  3. Kaada taikina vuokaan ja paista uunin alatasolla noin 45 minuuttia.
  4. Kuumenna kinuskikastikkeen ainekset kattilassa miedolla lämmöllä ja keitä 7 minuuttia koko ajan sekoittaen. Anna jäähtyä hetki.
  5. Notkista tuorejuusto. Vatkaa vispikerma vaahdoksi. Sekoita juusto ja vaahto varovasti keskenään. Lisää joukkoon sokeri ja vaniljasokeri.
  6. Leikkaa kakkupohja kolmeen kerrokseen. Kostuta alimmainen kakkulevy maidolla ja levitä pohjan päälle ohut kerros tuorejuustotäytettä ja kinuskia. Ripottele kinuskikakun pinnalle muutama suolapähkinä. Kokoa loput kerrokset samoin ja koristele kinuskikakku suolapähkinöillä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt