Suklaavohvelit mansikoilla
40 min
{
Aktiivinen
30 minPassiivinen
10 minSuklaanystävän suosikkivohvelit tarjotaan makeiden mansikoiden kera. Kauniin suklaanruskeat vohvelit syntyvät helposti lisäämällä vohvelitaikinaan kaakaojauhetta.
3.8
Kuvat
Julkaistu: 28.1.2014

Suklaavohvelit mansikoilla
Reseptin ainekset (8 annosta)
- 3 dlpiimää
- 2 1/2 dlkevytmaitoa (tai vettä tai kermaa)
- 250 gohukaisjauhoseosta (Myllyn Paras lettu- ja vohvelijauho)
- 4 rklkaakaojauhetta
- 1 tlruokasoodaa
- 1 tlvaniljasokeria
Paistamiseen
- 2 rkljuoksevaa margariinia (rasvaa 80 %)
Tarjoiluun
- 400 gturkkilaista jogurttia
- 1/2 dlsokeria
- 1 tlvaniljasokeria
- 6 dlmansikoita (tuoreita)
Herkulliset suklaavohvelit maistuvat jälkiruokana ja välipalana.
Mittaa piimä, sekä vesi tai kerma kulhoon.
Sekoita lettu- ja vohvelijauhojen joukkoon kaakaojauhe, sooda ja vaniljasokeri. Vatkaa jauhoseos nesteen joukkoon. Anna turvota noin 10 minuuttia.
Paista vohvelit rasvatulla vohveliraudalla keskilämmöllä. Varo, että suklaavohvelit eivät pala.
Mausta jogurtti sokerilla ja vaniljasokerilla. Puhdista mansikat.
Tarjoa suklaavohvelit jogurtin ja makeiden mansikoiden kanssa.
Voit tarjota jogurtin tilalla kermavaahtoa.