Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Suklaavanukaskakku

2 h 15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 2 h 0 min

Suklaavanukaskakku on ihanan suklainen herkku, joka maistuu hyvän vaniljajäätelön kanssa viikonloppuherkkuna. Suklaavanukaskakun pohjaan muodostuu herkullinen vanukaspohja, joten kakku kannattaa tarjoilla lautasille nurinperin, jotta kauniin kiiltävä pohja näkyy.

23.8.2015
Reseptin ainekset
8 annosta
pohja
2 dl
spelttijauhoja
0,75 dl
kookossokeria
2 rkl
tummaa kaakaojauhetta
1,5 tl
leivinjauhetta
1/4 tl
suolaa
2 rkl
rypsiöljyä
1,5 dl
vahvaa kahvia
2 tl
vaniljauutetta (tai vaniljasokeria, tai jätä pois)
100 g
tummaa suklaata
liemi
1 dl
kookossokeria
2 rkl
tummaa kaakaojauhetta
2 dl
kiehuvaa vettä

Voitele 3,5-litrainen itse lämpenevä haudutuspata (crockpot) kevyesti öljyllä.

Tee pohja. Sekoita kuivat aineet keskenään. Yhdistä kosteisiin ja sekoita juuri sekaisin. Lisää paloiteltu suklaa, sekoita. Levitä tasaisesti vuokaan.

Tee liemi. Sekoita sokeri ja kaakao ja lisää kiehuva vesi vähitellen. Sekoita ja kaada vuokaan taikinan päälle. Älä sekoita taikinan sekaan!

Laita kansi padan päälle ja kypsennä noin 1,5 tuntia high-asetuksella tai kunnes hammastikkuun ei tartu taikinaa.

Ota kansi pois ja anna jäähtyä 15-30 min. Tarjoile hyvän vaniljajäätelön kanssa lämpimänä.

Voit valmistuu suklaavanukaskakun myös uunissa 175 asteessa noin 30 minuutissa tai kunnes hammastikkuun ei tartu taikinaa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt