


Suklaavanukaskakku
Suklaavanukaskakku on ihanan suklainen herkku, joka maistuu hyvän vaniljajäätelön kanssa viikonloppuherkkuna. Suklaavanukaskakun pohjaan muodostuu herkullinen vanukaspohja, joten kakku kannattaa tarjoilla lautasille nurinperin, jotta kauniin kiiltävä pohja näkyy.
Voitele 3,5-litrainen itse lämpenevä haudutuspata (crockpot) kevyesti öljyllä.
Tee pohja. Sekoita kuivat aineet keskenään. Yhdistä kosteisiin ja sekoita juuri sekaisin. Lisää paloiteltu suklaa, sekoita. Levitä tasaisesti vuokaan.
Tee liemi. Sekoita sokeri ja kaakao ja lisää kiehuva vesi vähitellen. Sekoita ja kaada vuokaan taikinan päälle. Älä sekoita taikinan sekaan!
Laita kansi padan päälle ja kypsennä noin 1,5 tuntia high-asetuksella tai kunnes hammastikkuun ei tartu taikinaa.
Ota kansi pois ja anna jäähtyä 15-30 min. Tarjoile hyvän vaniljajäätelön kanssa lämpimänä.