Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Suklaatoffeet

2 h 15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 2 h 0 min

Superhelpot suklaatoffeet saavat syöjän hymyilemään. Rohkeat laittavat ripauksen merisuolaa toffeepalan päälle.

Reseptin ainekset
15 viipaletta
2/3 kpl
kondensoitua maitoa (tölkkiä)
250 g
tummaa suklaata
1 tl
bourbonvaniljajauhe
1 tl
merisuolaa (koristeluun)

Kaada kondensoitu maito kattilaan.

Paloittele tumma suklaa pieniksi paloiksi, niin se sulaa paremmin.

Lisää suklaa kattilaan. 

Kuumenna maito-suklaaseos matalalla lämmöllä, jotta maito ei pala pohjaan. 

Sekoita jatkuvasti kunnes suklaa on sulanut maidon joukkoon. 

Kun suklaa on sulanut maitoon, lisää vanilja. 

Kaada maito-suklaamassa leivinpaperilla peitettyyn uunivuokaan (20×20) ja tasoita massa. 

Anna jäähtyä ja siirrä jääkaappiin muutamaksi tunniksi. 

Kun toffee on jähmettynyt, leikkaa se paloiksi ja mausta halutessasi merisuolahipuilla. 

Säilytä jääkaapissa. 

Alkuperäinen resepti: Hyvää Joulua-kirja (Teresa Välimäki & Johanna Lindholm 2014)

Kuten kirjan alkuperäisessä reseptissä, voit lisätä maito-suklaamassan joukkoon kuivattuja marjoja ja hedelmiä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeemme tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt