Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Suklaasuukkokakku – se, joka leikkaa ensimmäisen palan juustokakusta, saa yllätyssuukon!

3 h 25 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 3 h 0 min

Kahvilla maustettuun suklaajuustokakkuun sopivat tietenkin kahvin makuiset suukot, mutta myös vaniljaiset toimivat hienosti. Rouskuvat ranskanpastillit antavat suloisen loppusilauksen.

2.11.2023
Reseptin ainekset
12 palaa
Pohja
1 pkt (175 g)
täytekeksejä (Domino)
50 g
voita
Täyte
6
liivatelehteä
6 dl
vispikermaa
1 dl
kaakaojauhetta
2 rs (à 200 g)
maustamatonta tuorejuustoa
¾ dl
sokeria
1 tl
vaniljasokeria
½ dl
vahvaa kahvia
8
suklaasuukkoa (Brunberg, mokka tai vanilja)
Koristelu
100 g
ranskanpastilleja

Suklaasuukkokakku – ohje:

  1. Pingota irtopohjavuoan (ø 22 cm) pohjalle leivinpaperi. Murskaa keksit tehosekoittimessa tai muovipussin sisällä kaulimella. Sulata voi. Sekoita voi ja keksimurska. Painele seos vuoan pohjalle.
  2. Asettele suklaasuukot pohjalle tasaisin välein ja paina ne kevyesti kiinni pohjaan. Siirrä jääkaappiin.
  3. Laita liivatelehdet kylmään veteen likoamaan.
  4. Vatkaa kerma ja kaakaojauhe löysäksi vaahdoksi.
  5. Sekoita toisessa kulhossa tuorejuusto ja sokerit sähkövatkaimella. Lisää kerma-kaakaovaahto. Kääntele nuolijalla sekaisin.
  6. Purista liivatteista vesi ja liuota ne kuumaan kahviin. Lisää seos täytteeseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.
  7. Kaada täyte vuokaan ja tasoita pinta. Peitä kelmulla. Anna kakun hyytyä jääkaapissa vähintään 3 tuntia, mieluiten yön yli.
  8. Irrota kakku vuoasta ja siirrä tarjoiluvadille. Koristele ranskanpastilleilla.

Vinkki!

Vähennä kaakaon määrää, jos et halua tuhdin suklaista kakkua.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt