Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Suklaasorbetti

1 h 45 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 1 h 30 min

Suklaasta valmistuva täyteläinen sorbetti sopii erityisesti aikuiseen makuun. Hitusen suolaiset mini-prezelit sekä täyteläinen kermavaahto kruunaavat suklaasorbettiannoksen!

15.7.2015
Reseptin ainekset
5 annosta
5 dl
vettä
2 dl
sokeria
100 g
tummaa suklaata
2 rkl
kaakaojauhetta
2 tl
vaniljasokeria
1 tl
kanelia
1/4 tl
suolaa
Koristelu
2 dl
kuohukermaa (vaahdotettuna)
20 kpl
suolatikkua tai suolaprezeliä ((gluteenittomia, jos tarve))

Mittaa vesi ja sokeri kattilaan ja keitä ilman kantta noin 10 minuuttia. Lisää paloiteltu suklaa, kaakaojauhe ja mausteet kuumaan nesteeseen. Sekoittele, kunnes suklaa on liuennut.

Jäähdytä seos jääkaappikylmäksi.

Käynnistä jäätelökone ja kaada suklaaseos koneeseen sen käydessä. Anna pyöriä noin 30 minuuttia, kunnes sorbetti on pehmismäistä. Siirrä sorbettimassa pakastuksenkestävään, kannelliseen astiaan ja jäädytä pakastimessa ainakin tunnin ajan.

Tarjoa suklaasorbetti kermavaahdon ja murennettujen mini-pretzeleiden kera.

Maidottomasta suklaasta valmistettuna sorbetti sopii myös maitoallergisille. Tarjoa tällöin kermavaahdon sijaan kaura- tai soija”kerma”vaahtoa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt