Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Suklaapannukeksi on päältä rapea ja sisältä suloisen pehmeä

40 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 25 min

Ota kaapista esiin vanha valurautapannu ja paista suussasulava suklaapannukeksi.

26.2.2018
Reseptin ainekset
8 annosta
100 g
voita (huoneenlämpöisenä)
1 ¼ dl
sokeria
2 dl
vehnäjauhoja
½ tl
leivinjauhetta
50 g
tummaa suklaata rouhittuna
1
kananmuna
Suklaapannukeksin voiteluun
1 rkl
voita

Suklaapannukeksin valmistus:

Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja sokeri. Yhdistä kuivat aineet keskenään.

Pese sitruuna juuresharjalla. Raasta sen kuori voi sokerivaahdon joukkoon. Halkaise sitruuna ja purista puoli desiä mehua talteen.

Lisää muna voi-sokerivaahtoon samalla vatkaten. Kumoa joukkoon kuivat aineet ja sitruunamehu. Sekoita taikinaksi.

Voitele halkaisijaltaan 24 cm kokoinen valurautainen paistinpannu voilla. Voit halutessasi vuorata pannun leivinpaperilla, jolloin pannua ei tarvitse voidella. Voit myös tehdä 2–3 pienempää keksiä vaikka valurautaisissa blinipannuissa.

Kypsennä suklaapannukeksiä 200-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia. Anna jäähtyä ennen leikkaamista.

Suklaakonvehteja kaapissa joulun jäljiltä? Upota niitä suklaapannukeksiin.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt