Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Suklaapala manteleilla

1 h 0 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 45 min

Ihanan suklainen tuhti mantelille maistuva suklaapala laittaa hymyn huulille. Pienempikin pala vie makeannälän mennessään.

Reseptin ainekset
15 annosta
200 g
tummaa suklaata
250 g
voita
2 dl
fariinisokeria
2 dl
sokeria
3/4 dl
smetanaa
3 kpl
kananmunia
2 dl
vehnäjauhoja
1/4 tl
leivinjauhetta
1 dl
kaakaojauhetta
2,5 dl
mantelilastuja (paahdettuna)

Paahda mantelilastut ja jätä odottamaan. Sulata suklaa ja voi miedolla lämmöllä ja anna hieman jäähtyä. Sekoita hyvin sokerit, kananmunat, jauhot, leivinjauhe, smetana ja kaakaojauhe. Lisää joukkoon suklaavoi sekä paahdetut mantelilastut. Laita vuokaan (suorakulmainen teemakulho) leivinpaperi ja kaada taikina vuokaan, levitä tasaiseksi ja paista 160 asteessa noin 45 minuuttia tai kunnes tikulla koitettaessa pohja on kypsä. Anna jäähtyä vuoassa ja leikkaa sitten pieniksi paloiksi. Palat voi koristella kermavaahtoruusukkeilla tai marsipaanikoristeilla. Tällä reseptillä saa valmistettua noin 15 herkullista suklaapalaa, sillä palat ovat aika pieniä.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt