Kuvat
Julkaistu 4.1.2006

Suklaamuruset
Reseptin ainekset (15 kpl)
- 200 gmurotaikinaa (pakaste)
- 75 kpltummaa suklaata (rouhittuna)
Täyte
- 50 gvalkosuklaata
- 50 gtuorejuustoa (maustamaton)
- 1 rklappelsiinimarmeladia
- 1 tlvaniljasokeria
Koristeluun
- 50 gmarmeladimakeisia (appelsiini)
Ota toinen pakkauksen taikinalevyistä sulamaan noin 15 minuutiksi. Vaivaa takinan joukkoon suklaarouhetta. Kauli levy ohuemmaksi jauhotetulla leivinalustalla. Ota pyöreällä muotilla (Ø 4 cm) 20–30 pikkuleipää ja nosta leivinpaperille pellille. Paista 200 asteessa noin 3 minuuttia.
Valmista täyte. Sulata suklaa. Sekoita täytteen ainekset keskenään ja anna täytteen jähmettyä jääkaapissa. Täytä suklaamuru-pikkuleivät ennen tarjoilua.
Lisää suklaamurusten päälle vielä vähän täytettä ja koristele appelsiinimarmeladikoristeella.
•Jos haluat tehdä leivoksia enemmän kuin 10 kpl, suurenna täytteen ohje kaksinkertaiseksi ja varaa enemmän kakunkoristeita.