Maku

Suklaamuruset

30 min
{
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
0
0
Julkaistu 4.1.2006


Reseptin ainekset (15 kpl)

  • 200 gmurotaikinaa (pakaste)
  • 75 kpltummaa suklaata (rouhittuna)

Täyte

  • 50 gvalkosuklaata
  • 50 gtuorejuustoa (maustamaton)
  • 1 rklappelsiinimarmeladia
  • 1 tlvaniljasokeria

Koristeluun

  • 50 gmarmeladimakeisia (appelsiini)
Tulosta

Ota toinen pakkauksen taikinalevyistä sulamaan noin 15 minuutiksi. Vaivaa takinan joukkoon suklaarouhetta. Kauli levy ohuemmaksi jauhotetulla leivinalustalla. Ota pyöreällä muotilla (Ø 4 cm) 20–30 pikkuleipää ja nosta leivinpaperille pellille. Paista 200 asteessa noin 3 minuuttia.

Valmista täyte. Sulata suklaa. Sekoita täytteen ainekset keskenään ja anna täytteen jähmettyä jääkaapissa. Täytä suklaamuru-pikkuleivät ennen tarjoilua.

Lisää suklaamurusten päälle vielä vähän täytettä ja koristele appelsiinimarmeladikoristeella.

•Jos haluat tehdä leivoksia enemmän kuin 10 kpl, suurenna täytteen ohje kaksinkertaiseksi ja varaa enemmän kakunkoristeita.

Kommentoi »