Reseptin ainekset
15 kpl
200 g
murotaikinaa (pakaste)
75 kpl
tummaa suklaata (rouhittuna)
Täyte
50 g
valkosuklaata
50 g
tuorejuustoa (maustamaton)
1 rkl
appelsiinimarmeladia
1 tl
vaniljasokeria
Koristeluun
50 g
marmeladimakeisia (appelsiini)
Ota toinen pakkauksen taikinalevyistä sulamaan noin 15 minuutiksi. Vaivaa takinan joukkoon suklaarouhetta. Kauli levy ohuemmaksi jauhotetulla leivinalustalla. Ota pyöreällä muotilla (Ø 4 cm) 20–30 pikkuleipää ja nosta leivinpaperille pellille. Paista 200 asteessa noin 3 minuuttia.
Valmista täyte. Sulata suklaa. Sekoita täytteen ainekset keskenään ja anna täytteen jähmettyä jääkaapissa. Täytä suklaamuru-pikkuleivät ennen tarjoilua.
Lisää suklaamurusten päälle vielä vähän täytettä ja koristele appelsiinimarmeladikoristeella.
•Jos haluat tehdä leivoksia enemmän kuin 10 kpl, suurenna täytteen ohje kaksinkertaiseksi ja varaa enemmän kakunkoristeita.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat