Suklaamuruset

30 min
0
0

Suklaamuruset

Teksti Mervi Melasniemi
Kuvat Kirsi Salovaara
Tulosta
Mainos

Ainekset (15 kpl)

  • 200 gmurotaikinaa (pakaste)
  • 75 kpltummaa suklaata (rouhittuna)

Täyte

  • 50 gvalkosuklaata
  • 50 gtuorejuustoa (maustamaton)
  • 1 rklappelsiinimarmeladia
  • 1 tlvaniljasokeria

Koristeluun

  • 50 gmarmeladimakeisia (appelsiini)

Tee näin

30 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN

Ota toinen pakkauksen taikinalevyistä sulamaan noin 15 minuutiksi. Vaivaa takinan joukkoon suklaarouhetta. Kauli levy ohuemmaksi jauhotetulla leivinalustalla. Ota pyöreällä muotilla (Ø 4 cm) 20–30 pikkuleipää ja nosta leivinpaperille pellille. Paista 200 asteessa noin 3 minuuttia.

Valmista täyte. Sulata suklaa. Sekoita täytteen ainekset keskenään ja anna täytteen jähmettyä jääkaapissa. Täytä suklaamuru-pikkuleivät ennen tarjoilua.

Lisää suklaamurusten päälle vielä vähän täytettä ja koristele appelsiinimarmeladikoristeella.

•Jos haluat tehdä leivoksia enemmän kuin 10 kpl, suurenna täytteen ohje kaksinkertaiseksi ja varaa enemmän kakunkoristeita.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä