Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Suklaamuffinit mokkasydämellä

55 min
{
Aktiivinen 35 min
Passiivinen 20 min
26.10.2011
Reseptin ainekset
12 kpl
Taikina
150 g
voita
2 dl
sokeria
100 g
tummaa suklaata (60–70 %)
4 kpl
munaa
4 1/2 dl
vehnäjauhoja
2 tl
leivinjauhetta
Täyte
2 tl
pikakahvijauhetta
1 rkl
vettä (lämmintä)
100 g
ranskankermaa (rasvaa 28 %)
100 g
valkosuklaata

Ota taikinan voi ja munat huoneenlämpöön. Aloita muffinien teko täytteestä. Sekoita pikakahvijauhe vesitilkkaan ja lisää joukkoon ranskankerma. Sulata valkosuklaa vesihauteessa tai mikroaaltouunissa sulatusteholla välillä sekoittaen. Sekoita sulatettu valkosuklaa ranskankerma-kahviseokseen ja siirrä valmis täyte jääkaappiin. Taikinaa varten paloittele pehmeä voi ja sokeri kulhoon ja vatkaa ne tasaiseksi vaahdoksi. Sulata suklaa vesihauteessa tai mikroaaltouunissa. Lisää sulatettu suklaa voi-sokeriseokseen. Lisää huoneenlämpöiset munat taikinaan yksi kerrallaan voimakkaasti vatkaten. Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään. Lisää seos taikinaan muutamassa erässä hyvin sekoittaen. Voitele muffinipelti huolellisesti. Voit myös käyttää muffinivuokia. Levitä jokaisen vuoan pohjalle ensin muffinitaikinaa noin 1/3 vuoan tilavuudesta. Lusikoi jokaiseen vuokaan, taikinan päälle, reilu teelusikallinen täytettä. Täytä sen jälkeen vuoat kokonaan lopulla taikinalla. Paista suklaamuffineita 170-asteisessa uunissa, keskitasolla, 20–25 minuuttia. Koristele mokkasydämiset suklaamuffinit halutessasi valkosuklaalla.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt